Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Biefstuk met Chinese kool en bos-ui

  • Totale tijd minuten
Winterposteleinquiche | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In de box

  • 1 stuk(s) Chinese kool
  • 400 g Biefstuk
  • 4 stuk(s) Lente-ui
  • 1 el Zonnebloemolie
  • 3 teentje(s) Knoflook
  • 3 el Gemberwortel
  • 2 el Sojasaus
  • 1 tl Ketjap manis
  • 1 tl Bruine basterdsuiker
  • 2 el Droge sherry
  • 1 el Plantaardige olie
  • 1 tl Maizena
  • 1 el Water
  • 400 g Witte rijst
icon package

Recept stappen

  1. Doe alle ingrediënten voor de marinade in een grote kom. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en schep door de marinade en laat een half uur intrekken.
  2. Verhit de basilicumolie in een grote koekenpan of wok.
  3. Schep het rundvlees uit de marinade (marinade niet weggooien) en roerbak 2 minuten.
  4. Voeg de marinade, de Chinese kool en het maïzena papje toe en schep alles door elkaar.
  5. Roerbak nog 1 minuut. Serveer met witte rijst.