Biefstuk met Chinese kool en bos-ui
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuk(s) Chinese kool
- 400 g Biefstuk
- 4 stuk(s) Lente-ui
- 1 el Zonnebloemolie
- 3 teentje(s) Knoflook
- 3 el Gemberwortel
- 2 el Sojasaus
- 1 tl Ketjap manis
- 1 tl Bruine basterdsuiker
- 2 el Droge sherry
- 1 el Plantaardige olie
- 1 tl Maizena
- 1 el Water
- 400 g Witte rijst
Recept stappen
- Doe alle ingrediënten voor de marinade in een grote kom. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en schep door de marinade en laat een half uur intrekken.
- Verhit de basilicumolie in een grote koekenpan of wok.
- Schep het rundvlees uit de marinade (marinade niet weggooien) en roerbak 2 minuten.
- Voeg de marinade, de Chinese kool en het maïzena papje toe en schep alles door elkaar.
- Roerbak nog 1 minuut. Serveer met witte rijst.