Welkom bij de Krat

Wat leuk dat je intereresse hebt in de Aspergekrat van Eigen Bodem

Aspergekrat
In deze maaltijdbox vind je alle ingrediënten voor 3 verrassende avondmaaltijden. Van een van de gerechten maak je zelfs een 3 gangen aspergemenu! Ontwikkeld in samenwerking met tv-kok Hugo kennis en met asperges van Van Eigen Bodem.

Vega of vlees
Je hebt de keuze uit 2x vlees, 1x vega of een helemaal vegetarisch kratje. In beide type kratten vind je de producten voor het 3-gangen aspergemenu inclusief instructie.

Wanneer ontvang ik de Krat?
Wij bezorgen deze Krat op donderdag 29 april tussen 10:00 en 20:00 uur bij je thuis. De dag van tevoren ontvang je een bericht met een specifieker tijdstip. We bezorgen de Krat in heel Nederland en je betaalt géén extra bezorgkosten.

Over de Krat
Met de maaltijdbox van de Krat kook je met lokale en seizoensgebonden producten. Omdat dat het meest duurzaam is, het meest gezond en bovendien het lekkerst. Door te koken uit deze Krat draag je bij aan een eerlijke en duurzame voedselketen. De Krat is B Corp gecertificeerd en daarmee onderdeel van een internationale beweging van duurzame bedrijven die streven naar een betere wereld.

Let op:
dit is een eenmalige bestelling. Je hoeft dus niets op te zeggen.

Vega Gemak maaltijdbox

De Krat - dé duurzame maaltijdbox
Producten van kleine Nederlandse boeren en telers direct op jouw bord? De Krat heeft korte lijnen met haar leveranciers. Supervers, lekker en zonder zorgen aan tafel. Thuisbezorgd in heel Nederland.
De Krat is B Corp gecertificeerd (een internationale beweging van duurzame bedrijven die streven naar een betere wereld).

ZON VEB 2021 LC staand groen

Van Eigen Bodem
Vaneigenbodem.nl is hét informatie- en inspiratieplatform voor telers en consumenten. Hierin staan de seizoenen, de telers en bijbehorende producten centraal met natuurlijk heerlijke recepten van eigen bodem. Vaneigenbodem.nl is onderdeel van ZON fruit & vegetables.