Automatische incasso

Om je bankrekeningnummer te bevestigen reken je straks 1 cent af met iDeal aan De Krat B.V. Daarmee is je abonnement of losse Krat bestelling geactiveerd. Als je in het bestelformulier aanvinkt dat je akkoord gaat met automatisch incasseren, geef je Crisp B.V. toestemming om voor jouw komende en eventueel volgende Kratten een incasso-opdracht te sturen naar je bank.

Het volledige bedrag voor jouw Krat en eventuele overige boodschappen wordt een paar dagen na bezorging door Crisp B.V. automatisch geïncasseerd. De incasso voor elke afzonderlijke Krat wordt voorafgegaan door een factuur van Crisp. Die vind je in jouw Crisp app. Hoe je dit Crisp account activeert, leggen we uit in een losse e-mail.

Als je het niet eens bent met een afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met de bank en vraag naar de voorwaarden.

Krat abonnement beheren op je Mijn Krat pagina

Je kiest te allen tijde zelf op je Mijn Krat pagina of je nog eens een Krat wil ontvangen. Je kan steeds eenmalig een Krat bestellen of een flexibel abonnement nemen (wekelijks of om de week).
Het beheren van je abonnement of het inplannen van je losse Kratten loopt voorlopig via de Krat website. In de loop van 2023 zal je jouw Krat kunnen inplannen via de Crisp app. Wij houden je daarover op de hoogte.