De krat op een duurzame vakantie

Lekker op vakantie! Als liefhebber van duurzaam ga je misschien wel lekker weg in eigen land. Dat is niet alleen een duurzame vakantie, maar ook een hele lekkere!

Duurzame vakantietips

Vraag je je af wat je kan doen tijdens jouw duurzame vakantie? Er zijn meer dan genoeg duurzame en interessante uitjes te vinden in Nederland! Je kunt gaan kanoën in de Biesbosch of over het blotevoetenpad lopen in Twello. Als je graag een dag tussen de dieren rondbrengt kan je op bezoek bij de Nobele Hoeve, en zo zijn er nog veel meer leuke en vooral originele uitjes te bedenken.


Avondeten?

Na zo’n actieve dag wil je waarschijnlijk niet te veel tijd of moeite besteden aan het eten. De eerste vraag op weg terug naar je vakantieadres zal dus waarschijnlijk zijn, wat wil je dan eten? Restaurants zijn duur en uit eten gaan kost vaak veel tijd. Misschien heb je wel een eigen keukentje in je vakantiehuisje, maar in boodschappen doen tijdens je vakantie heb je waarschijnlijk geen zin. Wij hebben voor jou de oplossing!


Maaltijdbox op vakantie

Wist je dat jouw eigen vertrouwde maaltijdbox met je mee kan op vakantie? Het is heel eenvoudig: log in bij Mijn Krat en ga naar Weekje overslaan of wijzigen. Hier kan je niet alleen je bezorgmoment aanpassen of de Krat een weekje overslaan, maar ook het bezorgadres wijzigen. Wij bezorgen jouw Krat overal in het land (behalve de Waddeneilanden), en staan dus gewoon op het voor jou gebruikelijke tijdstip voor de deur van je vakantiehuisje. Of je nou in Groningen of in Zuid-Limburg bent, jouw duurzame vakantie wordt nog makkelijker door jouw vertrouwde maaltijdbox. Zin in iets minder gezonds op vakantie? Geef er met net zo veel gemak gewoon je eigen draai aan! Heerlijke zomerse recepten kun je vinden op onze website.


Hoe draagt de Krat bij aan jouw duurzame vakantie?

De maaltijdboxen van de Krat zorgen ervoor dat jouw vakantie nóg duurzamer wordt! Al onze producten komen niet alleen lekker dichtbij uit Nederland, maar zijn daardoor ook altijd van het seizoen, en dus gezond. Ook met de Krat kan je op vakantie genieten van een heerlijke en gemakkelijke maaltijd. En vergeet niet dat vakantie vooral bedoeld is om te genieten, dus wat minder gezond eten mag ook best.

Omdat wij geen voorraad hebben, gooien we ook geen eten weg. Alles wat overblijft gaat naar de voedselbank. Bovendien halen wij onze neus niet op voor buitenbeentjes; tweelingwortels en kromme komkommers zijn bij ons van harte welkom. Uiteraard zijn de producten in onze maaltijdboxen van hoge kwaliteit en duurzaam, en dus voorzien van bijvoorbeeld het EKO-keurmerk of het Beter Leven-keurmerk. Lees hier meer over ons duurzaamheidsbeleid.


Jouw gezonde, duurzame vakantie met de maaltijdbox van de Krat

Klaar om op vakantie te gaan? Wij ook! Klik hier om jouw vakantieadres aan ons door te geven of mail naar info@dekrat.nl, en wij zullen zoals altijd je Krat bij je afleveren. Ben je nog geen klant van ons? Klik dan hier en krijg 10% korting op je eerste twee kratten.


Geef je adres door