
De Krat van week 17 - De Aspergekrat Van Eigen Bodem
We hangen zeker zelf de slingers op deze week. Genoeg te vieren. Zoals we vorig jaar ook al schreven (en nu niet gaan sippen dat we nu dus al meer dan een jaar enzovoort): they can’t cancel the spring. Met een buiging voor de springerige 83-jarige schilder David Hockney, die dit hart onder de riem vorig jaar uitsprak. Hij had trouwens nog een fijne opmerking. ‘The only real things in life are food and love, in that order…’
Niets meer aan toe te voegen.
Dus: bel je beste vriend of vriendin, of trek een mooie lenteblouse aan voor je geliefden (ja, ook de kinderen!) en stort je op het aspergemenu dat kok Hugo Kennis speciaal voor de Krat samenstelde. Die asperges behoren trouwens tot de eersten van de kouwe grond. Een hele prestatie, omdat het zo lang koud bleef.
Wat staat erop het menu?
Een delicate aspergebouillon, een verleidelijke combi van asperge met boleten en als dessert de eerste aardbeien met een subtiele aspergecrème. Dank Hugo! Lente op je bord en in je mond.
Eèn van onze Gemakskratten proberen?