De krat van week 35 - Spaanse week

In Frankrijk heet het ‘la grande rentrée’, de week waarin caravans terug naar de stalling gaan, drie wassen per dag worden gedraaid en er weer lunchboxen moeten gevuld. De vakantie zit erop, het gewone leven rammelt aan de deur. We nemen ons voor om -net als op Corsica, in Rosas of Bilbao- onze telefoons minder te gebruiken, ons minder aan te trekken van wat er moet en meer te kiezen voor wat we willen.

Houd, om het vakantiegevoel vast te houden, ook thuis je telefoon buiten bereik, maak ook thuis een kleine wandeling (ook als het ’s avonds donkerder wordt) en verzorg in het weekend een vakantie-ontbijt. Fiets dus naar je favoriete bakker voor croissants en écht stokbrood, of picknick ’s avonds aan een strandje of gewoon op je balkon.

We helpen je hier graag bij, en daarom stelden we, net als vorig jaar, een compleet Spaanse krat samen. Tortilla, paella, tapas; alles om een mediterrane sfeer aan tafel te creëren.

Veel succes de komende weken bij de ommezwaai en onthoud: buitenlucht is altijd een goed idee, en familie en gezondheid zijn het belangrijkste. Olé.

Één van onze gemakskratten proberen?

Bekijk onze kratten