De krat van week 52 - Laatste week

De laatste week van het jaar, beste Kratchefs. Wij zijn altijd wat weemoedig in deze tijd. We kijken vol verwondering naar Krat-kinderen die examen doen en uit huis gaan, we denken aan de huwelijken die werden gesloten, de huizen die we betrokken en dus ook aan de oude die we achterlieten, aan doktersbezoeken die hoop brachten, we tellen onze verdrietjes én onze zegeningen.

Voor de Krat was 2022 een bijzonder jaar. In het voorjaar schoven de Krat en Crisp bij elkaar aan tafel en bleken we goede vrienden te kunnen zijn. We delen dezelfde liefde voor goed eten, zo dichtbij en duurzaam mogelijk geproduceerd. De Krat weet hoe je een goede maaltijdbox samenstelt -denken we even onbescheiden- en Crisp weet meer van distributie en digitale processen. Kennis die nodig is om nóg meer mensen van de Krat te laten genieten.

We willen jullie bedanken voor het vertrouwen in ons, de waardevolle feedback, en hopen dat jullie nog jarenlang Kratchefs zullen blijven. Want oude of nieuwe naam, oud of nieuw jaar; er is altijd het moment dat we groenten snijden en de pannen opzetten.

Pas op met vuurwerk en tot volgend jaar!

Één van onze gemakskratten proberen?


Bekijk onze kratten