Nieuw! De Snelle Gezinskrat

Bij de Krat zijn we er groot voorstander van om de tijd te nemen voor het avondeten, maar wij begrijpen ook dat door werk, sporten, school en alle andere verplichtingen er soms geen tijd is om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. En dat vinden wij zonde!

Speciaal voor gezinnen introduceren wij de “Snelle Gezinskrat”. In deze krat vind je 3 smaakvolle en gezonde avondmaaltijden. Namelijk een eenvoudig maar altijd lekker recept dat binnen 30 minuten op tafel staat, een gezonde kant-en-klaar maaltijd en een inspiratie gerecht wanneer je een avond de tijd hebt om de keuken in te duiken. Je bespaart niet alleen tijd omdat je niet hoeft na denken wat er vanavond op tafel staat, ook hoef je minder vaak naar de supermarkt en zijn de smaken toegankelijk voor ouders en kinderen.

Gezonde kant-en-klaar maaltijden

Voor als je een dag weinig tijd hebt is er de kant-en-klaar maaltijd. Handig want terwijl de maaltijd warm wordt kun jij andere dingen doen. Deze maaltijden zijn zonder onnodige toevoegingen. Wij werken samen met de biologische kant-en-klaar maaltijden van Kooc, de vegetarische maaltijden van Uit de keuken van Maass en met de Pastafabriek.

Kosten

  • € 68 voor 3 of 4 personen (2 volwassen+2 kinderen of 3 volwassen)
  • € 80 voor 4 of 5 personen (2 volwassen+3 kinderen of 4 volwassen)

Levering

De Snelle Gezinskrat wordt op maandagavond tussen 17.00 en 22.00 uur bij je thuisbezorgd. Op de dag van levering krijg je van ons een mail en sms met daarin een specifieker leveringstijdstip.

Flexibel abonnement

Wil je een keer wisselen tussen een gemakskrat of weekendkrat? Of komt het een week niet uit dan kun je dit gemakkelijk overslaan of wisselen op je eigen Mijnkrat account.