Eline's culi tip

We zijn bij de Krat allemaal zo dol op lekker eten dat er aan ideeën nooit gebrek is. Tijdens de Krat-brainstorms, waarin we nieuwe weekmenu’s verzinnen met de groenten uit het seizoen, buitelen de recepten over elkaar heen. ‘Weet je wat ik dit weekend maakte?’ ‘Weet je waar je moet gaan eten?’ ‘Als daar nog wat citroenrasp overheen gaat wordt het helemaal lekker.’

Krat-variatie

Die Kratmenu’s proberen we zo veel mogelijk te koppelen aan de verschillende smaken en behoeftes van jullie, onze klanten. Ons team vertegenwoordigt single twintigers, dertigjarigen met relatie, en gezinnen met (bijna volwassen) kinderen. Bovendien variëren onze keukenskills van ervaren kok tot bijna-chef.

Die bijna-chef is Eline

Ze kookt met hart en ziel, met de bedoeling haar gasten en onze klanten zoveel mogelijk te verwennen met smakelijk en gezond eten. Elk weekend tovert ze restaurantwaardige gerechten uit haar keuken die even geweldig smaken als ze eruit zien. (Je zal maar bevriend met haar zijn!)


Hart voor de Krat

Zo probeert ze ook voor elk Krat iets extra’s te fixen. Misschien herinner je je nog de Italiaanse vegakrat, waarin we voorstelden wat van de olijfjes en overjarige kaas te serveren als borrelhapje? Ideetje van Eline. Het driegangenmenu, met het slasoepje en rabarbercrumble toe? Ideetje van Eline. Een bonenpureetje in de uitgeholde courgette? Eline, natuurlijk.

Eline's Culi-tip

Zo vonden we het hoog tijd dat Eline een special feature kreeg: voortaan schrijven we in het boekje zo nu en dan over Elines culi-tip. Kleine sneak peek: voor kerst -ja, daar zijn we al voor aan het proefkoken- heeft Eline haar zinnen gezet op capuccinoschuim op het soepje. En iets met bijzondere boter. Nog even geduld alsjeblieft…

Door: Inger Boxsem