En de winnaar is…


De zomervakantie is bij de Krat, meer nog dan december, een tijd van opruimen, herschikken, afronden en opnieuw beginnen. Dit jaar ook in praktische zin: we hebben eens flink het kantoor opgeruimd en opnieuw ingedeeld.

Nieuw bij de Krat
Gelukkig kunnen we weer iets vaker live met elkaar werken, in plaats vanachter een beeldscherm. In het bijzonder fijn voor de nieuwe mensen die ons zijn komen versterken: Furkan, die na zijn stage een dag per week de inkoop blijft doen en Maud, die de horeca verruilde voor de Krat en ongeveer alles leuk vindt wat ze hier doet.

Recepten

Ook maakten we een schifting in de stapel uitdijende kookboeken. De boekenberg is een bedrijfsrisico: zoveel kookboeken laten ons hart sneller kloppen. We ruimden stapels oude receptboekjes op en bespraken ondertussen welke recepten ons het meest bijbleven. De Tiktok-pasta die we eindelijk maakten, de dragonkip, snelle pad thai en de gegrilde asperges, de bulgur met ingelegde citroen, de curry met kapucijners en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Krat-Chefs

Krat-chefs vertellen ons soms ook hun favorieten, of geven andere feedback (kost teveel tijd, moeilijk voor kinderen, te zout of te smakeloos). We zijn met alles even blij, omdat we het kunnen gebruiken onze kratten te verbeteren. Misschien zitten jullie al op de camping of naast het zwembad, misschien pakken jullie de koffers nu pas in, maar als je even een uurtje over hebt, en we mogen het hopen, als je op vakantie bent: wat waren jullie favoriete recepten? Welk gerecht vond iedereen lekker? Welke recept hangt op jullie koelkast om vaker te maken?

De favorieten

Laat het ons weten en dan maken we er na de vakantie, met een leeg hoofd en nieuwe energie een mooi lijstje van: favorieten uit de Krat! De lijnen zijn geopend.

Door Inger Boxsem

Bekijk hier onze kratten