• logo
  • Onze kratten
    • Terug naar hoofdmenu
    • Alle kratten
    • Gemakskrat
    • Gemakskrat Vega
    • Snelle Krat
    • Vegankrat
    • Inspiratiekrat
    • Oogstkrat
  • In de Krat
    • Terug naar hoofdmenu
    • Deze week
    • Volgende week
  • Hoe werkt het
  • Recepten
  • Blog
  • Over ons
  • Mijn Krat
Crispxkrat | banner maaltijbox van eigen bodem

Blog & nieuws

Wk 26 VGN Pastaschelpjes met rokerige aubergine kikkererwten en tahinsaus

De krat van week 26 - Aubergine

Blog | Houd hoop, eet gezond | Foto recept

Houd hoop eet gezond

Wk 25 Hartverwarmende stoof met aubergine geprakte kikkererwten Nieuw Zeelandse spinazie feta en kori

De krat van week 25 - Kurkuma

Blog | Kiezen voor een duurzaam leven

Kiezen voor een duurzaam leven

Wk 24 VGN Risotto met zeekraal venkel courgette ricotta en overjarige geitenkaas

De krat van week 24 - Zeekraal

Wk 23 Bibimbap met snijbiet oesterzwammen komkommer peen spiegelei en Gochujang saus

De krat van week 23 - Gochujang

Wk 22 Conchiglie met makreel snijbiet rode peper tomaatjes en frisse komkommer

De krat van week 22 - Snijbiet

Wk 21 Wilde merguez met tomaatjes en roodlof uit de oven en smeuige puree met spinazie

De krat van week 21 - Hybride worstje

Wk 20 Kip teriyaki met Japanse groene asperges met amsoi en gebakken rijst

De krat van week 20 - Japanse asperges

Plantaardige yoghurt duur

Waarom is plantaardige zuivel zo duur?

Wk 19 Bavette met dragonsaus groene asperges gebakken aardappels en kropsla

De krat van week 19 - Asperges

Gebakken kabeljauw en royale aardappelsalade met venkel babyleaf en kappertjesdressing

De krat van week 18 - Aardappelsalade

‹‹ ‹ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 › ››

Informatie

  • Blog
  • Veelgestelde vragen

Adres

  • Copernicusstraat 47
  • 1098 JD Amsterdam

Contact

  • Email: service@crisp.nl
  • Tel: 097 010 2606 61

Volg ons op

logo
logo

Nieuwsbrief

Privacy en Cookies Algemene voorwaarden

Copyright 2018 De Krat. All rights reserved.