Recepten van de Krat

Herken je dit? Je staat in de supermarkt, want de koelkast en de voorraadkast zijn leeg. Je wil graag een gezond recept klaarmaken, maar wat moet je kopen? Misschien spruitjes. Nee, die had je dinsdag ook al. Courgette dan? Maar wat past daar dan weer bij? Het is misschien al laat in de middag, je bent moe en hebt honger. En je hoofd is net zo leeg als je maag.


Waar vind ik een lekker en gezond recept?

Misschien koop je uiteindelijk maar wat, of misschien heb je nog wat recepten met veel groente tot je beschikking. Kan prima werken, maar in het eerste geval heb je best kans dat je maaltijd niet zo lekker is als je had gehoopt. En wat betreft het tweede geval: alweer diezelfde ovenschotel?


Maaltijdbox aan huis

Ben je er klaar voor om meer recepten met veel groente te proberen? Wil je weten hoe je een gezond recept krijgt waarvan de ingrediënten wèl goed bij elkaar passen? Met een maaltijdbox aan huis van de Krat zijn dit dingen waar je niet meer over hoeft na te denken. Je hebt altijd creatieve recepten tot je beschikking, een maaltijdbox vol met ingrediënten die je niet meer bij de supermarkt hoeft te halen, en de spulletjes die je verder nodig hebt staan waarschijnlijk al in je keukenkast. Honger of niet, je hoofd kan dus lekker leeg blijven in de supermarkt en je hebt toch heerlijke recepten met veel groente voor die avond. En de avonden erna ook.


Eenvoudig recepten met veel groente klaarmaken

Hoe kan je dit alles zelf ervaren? Simpel, probeer een van onze kratten! Wie van de Krat een maaltijdbox aan huis heeft, hoeft geen moeite meer te doen om een gezond recept klaar te maken. Bij elke Krat zitten recepten met veel groente die bovendien verrassend en smaakvol zijn. En het mooiste is dat alle producten lokaal, seizoensgebonden en duurzaam zijn, dat is voor ons erg belangrijk. Wij hebben al onze leveranciers dus met de grootste zorg uitgekozen, en bovendien zijn hun producten om te watertanden.


Wat vinden onze klanten

Als we onze klanten mogen geloven (en dat doen we!) hebben wij “inspirerende en lekkere recepten”, en “heerlijke lokale producten”. Wij zijn altijd blij als we van klanten horen wat ze van onze maaltijdbox aan huis vinden. Soms kom je zelfs hele verrassende dingen tegen, zoals de review van deze klant die beter is gaan koken: “Heerlijke gerechten en recepten van de beste en meest smaakvolle ingrediënten. Zo leer je weer koken en en leer je dat gezond eten waanzinnig lekker is, met soms hele verrassend combinaties!”. Bij deze een welgemeend dankjewel aan al onze klanten!


Recepten bedenken

Elk heerlijk en gezond recept wordt bedacht en uitgebreid getest door ons eigen kookteam, en zij doen hun uiterste best om steeds nieuwe en creatieve recepten te bedenken. Al onze recepten vindt je terug op onze receptenpagina, waar je eenvoudig de recepten uit de Krat van deze week kunt vinden. Bovendien staan alle oude recepten er ook nog gewoon op, zodat je opnieuw kunt genieten van die heerlijke pulled seitan met courgette en aubergine van vorige maand. Of eet weer lekker die gebakken kaneelappels als toetje!


Heb je behoefte aan een gezond recept? Bestel nu je maaltijdbox aan huis, inclusief recepten met veel groente! Neem nu een abonnement op een van onze Kratten en krijg 10% korting op je eerste twee bestellingen.


Ik wil een Krat!