Red je familie en de feestdagen met de Kerstkrat

Natuurlijk hebben wij ook zo onze dromen. We stellen ons ieder jaar voor dat we in alle harmonie de kerstboom optuigen, terwijl de gevulde speculaas in de oven staat en onze man/vrouw of kind warme chocolademelk maakt. Dat we in alle rust een kerstdiner ontwerpen dat aan de wensen voldoet van onze kinderen/(schoon)ouders/broers/zussen/vrienden die vega(n) eten of juist extra kerstig willen uitpakken met vlees.

Het diner, dat we in onze mooiste jurk/pak zonder inspanning op de romantisch gedekte tafel zetten, want dat is de woontrend voor 2020 dames en heren: romantisch. Geven we je gewoon even mee.

De werkelijkheid was meestal dat we met een verhit hoofd boven de pannen stonden en ons afvroegen waarom we niet naar een Canarisch eiland waren gevlucht. We weten toch dat we vlak voor kerst die spoedklus aannemen, en dat de kinderen kerstdiner hebben op de crèche, en school en de voetbalclub?

Herkenbaar?

Dan promoten we nu uit volle borst: De KERSTKRAT.

Dat is namelijk wat we zelf al acht jaar doen, tot volle tevredenheid van onszelf en onze gasten. Het kerstmenu is van tevoren uitgedacht en kun je bestellen voor twee, vier, zes, acht, tien enzovoort gasten. Ook zo prettig: de vlees en vegavariant zijn heel eenvoudig te combineren. De soep, de bijgerechten en het dessert zijn in de vlees- en vegakrat hetzelfde.

De kerstkrat 2019 bevat kerstklassiekers van die afgelopen 8 jaar, met heerlijke zalm van Franks’ smoke house, een subtiel bietentaartje, zeer troostende gekonfijte polderscharrelhoen met wilde paddestoelen, gevulde portobello’s en de romigste hangop. Alles duurzaam en/of biologisch geteeld/gehouden. Met als bonus de absolute afwezigheid van stress door het praktische kerstkookschema.

En als klap op de vuurpijl: met dit familie- en feestdagenreddende Kerstkrat sta je niet in de rij, is er niets uitverkocht. Je hoeft alleen de deur maar open te doen. Bekijk hier het menu, de prijzen en bestelwijze en de mogelijkheden voor een wijnarrangement.

Fijne kerst alvast, wij hebben er zin in!


Door: Inger Boxsem