Soraya van Oppassen.nl kookte uit de Snelle Gezinskrat

Ouders hebben veel verantwoordelijkheden. Naast voor de kinderen zorgen, werken ouders vaak en onderhouden ze hun sociale leven. Dit kan ervoor zorgen dat ouders weinig tijd hebben om uitgebreid boodschappen te doen voor de het gezin. De Snelle Gezinkrat is hier de ideale oplossing voor!

Babysits (www.oppassen.nl) herkende dit probleem en heeft daarom voor hun platform gebruikers de Snelle Gezinkrat uitgeprobeerd. Niet alleen omdat zij het leven van de ouders gemakkelijker willen maken, maar ook omdat zij ervoor willen zorgen dat de kinderen ondanks de drukke planning van de ouders een gezonde maaltijd naar binnen krijgen. Daarnaast biedt de gezinskrat een oplossing voor een probleem die veel oppassen hebben.

Het komt namelijk vaak voor dat de oppas aan huis moet koken voor de kinderen. De oppassen zijn echter vaak jong en hebben weinig ervaring met koken. “De makkelijke en gezonde maaltijden in de Snelle Gezinskrat zijn hier een echte oplossing voor. Op deze manier hoeft de oppas niet na te denken over het gerecht en over hoe het gerecht bereid moet worden.” In de Snelle Gezinskrat zitten namelijk 3 maaltijden waarvan 1 kant en klaar, 1 gerecht dat binnen 30 minuten klaar is en 1 gerecht met een wat langere bereidingstijd, voor een avond dat je wat meer tijd hebt. De ‘Massala zoete aardappel en quinoa uit de keuken van Maass’, in de krat die Babysits ontving is een perfect gerecht dat de oppas kan maken voor de oppaskinderen. Het bereiden van het kant en klare gerecht duurt nog geen 3 minuten en het is ook nog eens gezond.

De mening van Babysits?

“De maaltijden in de Snelle Gezinkrat zijn uitgebreid, maar makkelijk te bereiden, smaakvol, gezond en bijzonder! De Snelle Gezinkrat is een ideale maaltijdkrat voor gezinnen die niet alle tijd hebben om uitgebreid boodschappen te doen en de maaltijden voor te bereiden, maar wel gezond willen eten. Door de Snelle Gezinkrat houden ouders veel meer tijd over die zij kunnen gebruiken om meer tijd door te brengen met bijvoorbeeld hun gezin of met vrienden. Tot slot is de Snelle Gezinkrat ook nog eens uitstekend voor de ouders die hun oppas vaak over de vloer hebben.”

Namens Oppassen.nl
Soraya van Nieuwaal