Tadaa: de Snelle Gezinskrat

Begin 2019 lekker makkelijk: meld je aan voor onze splinternieuwe ‘Snelle Gezinskrat’.

Is het bij jullie doordeweeks altijd spitsuur rond het avondeten?
Kook je dan minder gezond en lekker dan je zou willen?

Dan bevind je je in goed gezelschap: dit speelt bij heel veel gezinnen. We merken het bij onszelf thuis, en we hoorden het van onze klanten. Die zijn gelukkig heel tevreden over de producten en maaltijden van de Krat, maar 1 klacht hoorden we regelmatig: we wíllen wel graag gezond en duurzaam koken doordeweeks, maar het kost te veel tijd. Logisch: als je niet wilt koken met zakjes en pakjes (check) en je wilt veel verse groenten eten (check) dan kost koken ook tijd: wortels, uien, pompoenen en witte kolen snijden zich niet vanzelf klein en sommige gerechten hebben nou eenmaal oventijd.

Toch beschouwden we deze klacht als een uitdaging: het Krat-team moest toch een maaltijdbox kunnen ontwikkelen die zowel gezond, als duurzaam, als lekker, als snel zou zijn. We weten zelf ook dat als er kinderen naar voetbal- en gitaarles moeten, en je zelf ’s avonds nog een vergadering hebt, het niet lukt om drie kwartier tijd aan het eten te besteden. We willen zelf ook niet elke week een pizza in de oven schuiven. Daarom boog het Krat-team zich in de chaotische dagen van december vol overgave over snelle en toch gevarieerde, gezonde recepten. Met trots presenteren we jullie nu de ‘Snelle Gezinskrat’.

En wat zit daarin?
Zoals beloofd: drie complete maaltijden voor de hectische doordeweekse dagen. Je krijgt 1 kant en klare maaltijd – die je dus alleen nog maar hoeft op te warmen-, 1 snelle maaltijd, en eentje die íets meer tijd kost. De Snelle Gezinskrat is een oplossing voor veel vraagstukken.

Kunnen we duurzaam eten?
Ja, want onze producten komen uitsluitend van Nederlandse boeren, vissers en telers die duurzaam werken.

Kan het ook gezond?
Ja, met deze maaltijden zet je een verantwoorde, voedzame maaltijd op tafel.

Kan het ook snel?

Ja. Voilà: lekker en wholesome koken. Ook doordeweeks!

Ps: Verkrijgbaar voor kleine en grote gezinnen (vanaf 3 personen).Inger Boxsem