Ben je op zoek naar een origineel én duurzaam cadeau voor de feestdagen? Geef een Krat cadeau!


Met de Krat Cadeaubon geef je iemand eenmalig een Krat cadeau. De Krat is een perfect cadeau voor kookliefhebbers, voor iemand die juist wel wat kook-inspiratie kan gebruiken en voor iedereen die het zichzelf graag gemakkelijk maakt in de keuken.

Duurzaam en eerlijk

Wij stellen de Krat samen met producten van Nederlandse bodem, dus geen sperzieboontjes uit Kenia of tomaten uit Spanje, ook het vlees, vis en de kaas komen leveranciers die goed zorgen voor hun dieren. Onze groenten komen altijd uit het seizoen, en we zorgen dat onze leveranciers een eerlijke prijs ontvangen voor de producten. Kortom een duurzaam verantwoorde maaltijdbox van Nederlandse bodem geproduceerd met respect mens, milieu en dier!

We hebben cadeaubonnen ter waarde van de prijs van onze kratten. Hier kan je al onze type kratten vinden met een bijbehorende prijs.


De Krat voor uw medewerkers?

Als bedrijf uw medewerkers met de feestdagen een cadeaubon geven voor de Krat? Dat kan geregeld worden. We denken graag mee en we kunnen de cadeaubon aanpassen met uw logo & bedrijfsnaam.

We hebben cadeaubonnen ter waarde van de prijs van onze kratten. Hier kan je al onze type kratten vinden met een bijbehorende prijs.De Krat Cadeaubon bestellen?

Mail jouw gegevens en de naam van de ontvanger + type krat en eventueel een persoonlijk berichtje naar info@dekrat.nl. Wij maken een persoonlijke waardebon (onbeperkt geldig) die jij zelf kan geven.

Annie spratt Q Ko op g R9 I unsplash