Seizoensgebonden

Onze maaltijdboxen zijn seizoensgebonden. Wij koken met de seizoenen mee omdat dat het meest duurzaam is, het meest gezond en bovendien het lekkerst!

Lokale producten

Wij halen alle groenten, vlees, zuivel en eieren uit Nederland. Alleen producten die niet in Nederland groeien of gemaakt worden (bijv. rijst, couscous) komen uit het buitenland maar dan wel Fairtrade en bio.

Veel groenten

Wij koken met zoveel mogelijk groenten want groenten zijn lekker en gezond! Dat kost soms relatief iets meer tijd, maar dan heb je ook wat. In je Krat zul je vaak bijzondere groenten vinden die niet zomaar in de supermarkt liggen.

Frequentie

Ook een maaltijdbox bestellen? Met het flexibele abonnement kies jij de bezorgfrequentie zelf. En je krijgt 10% korting op je eerste twee maaltijdboxen. Je kunt de Krat ook eenmalig proberen. Je zit nergens aan vast...lekker flexibel dus!

Leonore met maaltijdboxkrat en kind

Wat maakt de Krat anders

De Krat is de scharrelslager / visboer / groentejuwelier / traiteur onder de maaltijdboxen. Klein maar fijn en met passie voor lekker koken en kwaliteit. Er gaat nauwelijks budget naar marketing en juist veel budget naar mooie ingrediënten in jouw maaltijdbox.

Martijntje met gezin en maaltijdbox de krat

Écht duurzaam

Ja, de Krat is, net als Yoni, Mud Jeans en Moyee Coffee, B-Corp gecertificeerd. Daarmee zijn wij onderdeel van een streng gecontroleerde internationale beweging van duurzame bedrijven die streven naar een betere wereld.

Lees hier ons duurzaamheidsbeleid.

Team van de Krat, Frederique, Eline, Bibia, Tessa

We zijn er voor jou

Bij de Krat staan we onze klanten graag persoonlijk te woord, via de telefoon of via de mail. Bel 020-6930110 of mail info@dekrat.nl

Benieuwd wie wij zijn? Kijk hier

Maaltijdbox bestellen

Misschien heb je weleens een maaltijdbox besteld zoals Hello Fresh, Marley Spoon, Ekomenu, Boerschappen of de Veganbox. Het verschil met deze aanbieders is dat je in de maaltijdbox van de Krat uitsluitend seizoensgebonden en lokale producten vindt. De Krat is de scharrelslager / visboer / groentejuwelier / traiteur onder de maaltijdboxen.