ELLE’s goedgevulde staycation picknickmand

T.w.v. € 104,- voor € 49,99 (excl. verzendkosten)

Bestel nu en ontvang deze picknickmand op donderdag 9 juli bij jou thuis!

Vier de zomer samen met ELLE! Deze kleurrijke, fairtrade picknickmand van Beterleven.net (met de hand gemaakt in Ghana) zit vol duurzame ingrediënten voor een lunch voor twee personen, een goede fles wijn en twee mooie magazines. Perfect voor een picknick op het strand, in het park of gewoon thuis op je balkon of in je tuin voor het ultieme vakantiegevoel.

Het pakket wordt gekoeld en vers geleverd en is 5 dagen houdbaar. Je kunt de gevulde picknickmand ook cadeau doen.

Prijs per picknickmand incl. verzendkosten (€ 7,50) : € 57,49
Bestellen kan tot en met zondag 5 juli 2020, of zo lang de voorraad strekt. OP=OP

Ter info: deze ELLE picknickmand is een eenmalige bestelling. Je zit dan ook niet automatisch vast aan volgende kratten. Heb je vragen hierover, bel ons dan! Onze klantenservice kun je bereiken via 020-6930110 of info@dekrat.nl

DE BESTELDEADLINE IS VERSTREKEN. HEB JE EEN BESTELLING GEPLAATST, DAN WORDT JE DEZE DONDERDAGAVOND 9 JULI TUSSEN 17:00 EN 22:00 UUR BIJ JE THUISBEZORGD.

NB. Er zijn 4 verschillende manden beschikbaar. De kleurencombinaties van de picknickmanden variëren en worden willekeurig ingezet. Hierover kan niet gecorrespondeerd worden.

* De inhoud van de lunch: 4x ciabatta (bruin) van de Veldkeuken, mini mozzarellabolletjes van Buffalo Farm Twente, Hollandse cherrytomaatjes van Kwekerij Osdorp, Alde Fryske-kaas van de Fryske, chutney van UitOudewater, basilicumolie van Walter Abma's , verse kruiden & rucola van Kwekerij Groenesteeg, aardbeien, komkommer, radijs, koolrabi (alle groenten komen uit Holland van wisselende telers). Receptinspiratie wordt bij de bestelling meegeleverd. De wijn van Neleman komt uit Spanje en bestaat uit: 70% Verdil, 10% Sauvignon Blanc, 10% Viognier en 10% Chardonnay.