Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Maaltijden van Bartje Boemboe

Een van onze trouwe leveranciers, ''Bartje Boemboe'', maakt al jaren heerlijke boemboe's; geurig en puur, zonder kunstmatige toevoegingen. Regelmatig vind je een zakje boemboe terug in de Krat zodat je zelf met gemak een echt Indonesische gerecht kunt bereiden.

Naast de boemboe's bereidt Bartje Boemboe ook maaltijden. Voor als je een avondje wat minder tijd hebt of gewoon even geen zin hebt om te koken.

Vanaf deze week zijn de wekelijks wisselende maaltijden ook bij het kantoor van de Krat af te halen. Op vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur kun jij voor €11,50 per portie een complete maaltijd afhalen. Wij zijn fan!

Locatie: copernicusstraat 47, Amsterdam
Deadline bestellen: donderdag 12:00 uur via 020-6930110 of stap gerust even bij ons binnen!
 
 

Geef wat terug Krat

Dit jaar verandert de KerstKrat na het kerstdiner in de “Geef-Wat-Terug-Krat”!

Een nieuw initiatief, waarin jij je KerstKrat na het kerstdiner weer kan vullen met kleine cadeautjes of lekkernijen. In samenwerking met PostNL zullen we er vervolgens voor zorgen dat deze kratten bij je opgehaald worden, om ze, in samenwerking met de voedselbank, cadeau te doen aan gezinnen in Nederland die dit goed kunnen gebruiken.

Dus heb je een KerstKrat en kom je deze week leuke dingen tegen in huis, gooi ze niet weg, maar bewaar ze voor in je “Geef-Wat-Terug-Krat”!
 
 

Recipe book De Krat

The new recipe book from De Krat: Een Krat vol recepten (A crate full of recipes) is now for sale at the bookstores! This book contains a collection our best recipes from the past 6 years. The recipes are divided into seasons and vegetables. The book contains over 400 recipes. Big chance your favorite recipe is in there!


Een krat vol recepten, Nijgh & van Ditmar, price: 28,50.