Skip to main content

Kies je krat!

De Krat en de recepten worden elke week met veel liefde en aandacht samengesteld door een team van professionals met een passie voor goede producten, duurzaamheid en kwaliteit. Er zijn vier soorten kratten waaruit je kan kiezen. Kijk op Onze Kratten pagina en kies welke maaltijdbox het beste bij je past.

Abonnement of eenmalig

Met het flexibele abonnement kies jij de bezorgfrequentie zelf. Afzeggen, verzetten of een paar weekjes overslaan omdat je met vakantie gaat? Dat kan je allemaal gemakkelijk zelf regelen. En je krijgt 10% korting op je eerste twee kratten. Je kunt de Krat ook eenmalig proberen. Je zit nergens aan vast...lekker flexibel dus!

Bestellen of afzeggen

Twee keer per week doen wij bestellingen bij onze leveranciers. Tot het moment dat wij bestellingen doen kan jij je Krat afzeggen of er juist één bestellen. Ontvang je je Krat op maandag, dan is de deadline voor bestellen of afzeggen de woensdag daarvoor om 12:00 uur. Ontvang jij je Krat op donderdag of vrijdag dan is de deadline de maandag daarvoor om 12:00 uur.

Landelijke bezorging

De Krat wordt in heel Nederland bezorgd, met uitzondering van de Waddeneilanden, op de volgende dagen:

De Gemakskrat en de Gemakskrat Vega
Maandagavond tussen 17:00 en 22:30 uur
Donderdagavond tussen 17:00 en 22:30 uur
Vrijdagavond tussen 17:00 en 22:30

De Snelle Gezinskrat
Maandagavond tussen 17:00 - 22:30

De Weekendkrat Extra
Donderdagavond tussen 17:00 en 22:30 uur
Vrijdagavond tussen 17:00 en 22:30

De bezorgtijden lijken vrij ruim, maar de dag van bezorging ontvang je van de bezorgdienst (rond 16:00 uur) een bericht met daarin een preciezer tijdstip. Zo hoef je niet tijdens het hele ‘bezorgvenster’ thuis te blijven.

In Amsterdam bezorgen we zoveel mogelijk met de fietskoerier!

Afhaalpunten

Thuis laten bezorgen kan lastig zijn omdat je op een wekelijks wisselend tijdstip thuis moet zijn. Afhalen op een moment dat dit jou uitkomt geeft meer flexibiliteit. En als je het een keer niet redt of vergeet dan kan je ook de volgende ochtend nog komen. Momenteel hebben we alleen afhaalpunten in Amsterdam. Hopelijk volgen er meer!

Kantoor de Krat - let op! Nieuwe tijden

Copernicusstraat 47 (€4,- afhaalkorting)
Maandag tussen 14:30 en 18:30
Vrijdag tussen 10:30 en 17:30

Parcls De Pijp
Ceintuurbaan 11 (€2,- afhaalkorting)
Maandag & vrijdag tussen 15:00 en 21:00

Parcls Spaarndammerbuurt
Spaarndammerstraat 490 (€2,- afhaalkorting)
Maandag & vrijdag tussen 13:00 en 14:00 (tijdelijk een korter tijdsvak).

Parcls Vijzelstraat
Vijzelstraat 105 (€2,- afhaalkorting)
Maandag & vrijdag tussen 13:00 en 14:00 (tijdelijk een korter tijdsvak).

Geef de Krat kado!

Wil je iemand een geweldig origineel kado geven? Dat kan!

Mail jouw gegevens en de naam van de ontvanger + type krat en eventueel een persoonlijk berichtje naar info@dekrat.nl. Wij maken een persoonlijke waardebon (onbeperkt geldig) die jij zelf kan geven.

Cadeaubon verzilveren?
Bel of mail ons je (bezorg)gegevens + de code van de kadobon en wanneer je de Krat zou willen ontvangen. Dan maken wij het voor je in orde.