Kies je box!

De Crisp weekbox wordt elke week met veel liefde en aandacht samengesteld door een team van professionals met een passie voor goede lokale producten, duurzaamheid en kwaliteit. Er zijn zes soorten boxen waaruit je kan kiezen. Kijk op Onze boxen pagina en kies welke maaltijdbox het beste bij je past.

Abonnement of eenmalig

Met het flexibele abonnement kies je zelf hoe vaak je de box wilt krijgen. Opzeggen, verzetten of een paar weken overslaan omdat je met vakantie gaat? Dat regel je allemaal gemakkelijk zelf. En je krijgt ook nog eens 50% korting op je eerste box en daarna drie keer 20% korting. Je kunt de box ook eenmalig proberen. Dan zit je nergens aan vast.

Bestellen of afzeggen

Je kiest ten allen tijden zelf of je nog eens een weekbox wilt ontvangen. Tot het moment dat wij bestellingen plaatsen bij onze leveranciers kan jij je weekbox abonnement opzeggen, een box overslaan of er juist één bestellen.

Komt je box op zondag, maandag of dinsdag? Dan kun je hem tot de donderdag ervoor tot 10.00 uur aan- of uitzetten. Komt je box op donderdag? Dan kun je hem tot de maandag ervoor tot 10.00 uur aan- of uitzetten.

Landelijke bezorging

De weekbox wordt in heel Nederland bezorgd, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Bezorgdagen en -tijden:

Groot Amsterdam Postcode 1000-1121
Maandag, dinsdag en donderdag:
08:00 - 12:00
09:00 - 13:00
14:00 - 18:00
16:00 - 20:00
18:00 - 22:00

Zondag:
08:00 - 12:00
09:00 - 13:00
13:00 - 17:00
18:00 - 22:00

Rest van Nederland
Maandag, dinsdag en donderdag:
16:00 - 21:00
17:00 - 22:00

Zondag:
17:00 - 22:00

Specifieker tijdvak

Op zondag, maandag en dinsdag bezorgen wij de Weekbox, Weekbox vega, Snelle weekbox en Weekbox vegan.

Op donderdag bezorgen wij de Weekbox, Weekbox vega en Inspiratiebox.

Op de dag van je bezorging zie je in je Crisp app een tijdvak van een uur. Zo weet je al dat je niet tijdens het gehele ‘bezorgvenster’ thuis hoeft te zijn. Zodra de bezorger onderweg is, krijg je van ons ook nog een track en trace link. Zo weet je precies hoe laat we écht voor je deur staan.

Je kan ons altijd mailen of bellen met een bezorgnotitie. Graag zelfs. Bijv: "mag bij de buren op nummer x", "mag onder de carport", "mag in de schuur", "mag bij de bloemist op de hoek".

Crisp weekbox

Omdat de weekbox onderdeel is van Crisp, kun je als je wilt boodschappen toevoegen aan je weekbox bestelling. Dit kan via jouw account in de Crisp app - die maken wij automatisch voor je aan. Je krijgt een e-mail met uitleg over het activeren van je Crisp account.

Crisp zal jouw weekbox bestelling en eventuele extra boodschappen automatisch bij jou incasseren, een aantal dagen na de bezorging. Je ziet dan ook de factuur in jouw Crisp account. De incasso voor elke afzonderlijke box wordt voorafgegaan door een factuur van Crisp die te vinden is in jouw Crisp app. Ga daarvoor naar je profiel en kies ‘je bestellingen’.

Overgangsperiode tussen Crisp weekbox website (voorheen de Krat) en Crisp app

Het inplannen van je boxen loopt voorlopig via je Mijn Krat pagina op deze website. Eind 2023 zal je jouw box kunnen inplannen via de Crisp app. Wij houden je daarover op de hoogte.