Uw wijzigingen worden verwerkt

Abonnement of eenmalig

Abonnement of eenmalig

Bij de Krat geloven we vooral in duidelijkheid, transparantie en geen gedoe.

  1. Kies de maaltijdbox van jouw voorkeur: Gemakskrat, Gemakskrat vegetarisch, de Snelle Gezinskrat of Weekendkrat Extra
  2. Selecteer het aantal personen voor wie je de Krat wil bestellen 
  3. Kies uit een eenmalige proefkrat of flexibel abonnement 
  4. Kies een leverigdag- en tijd
  5. Laat de krat thuis bezorgen, haal hem op bij een afhaalpunt of kom hem ophalen bij ons kantoor in Amsterdam

Abonnement
Mocht je de krat voor een langere periode willen bestellen dan is een abonnement wellicht iets voor jou. Via je account (Mijn Krat) kan je alles makkelijk zelf regelen, bijvoorbeeld een keertje overslaan wegens vakantie, het omzetten van een Gemakskrat naar een Gemakskrat Vega of het wijzigen van het afleveradres.

Bij een abonnement doen we vaak een korting of cadeau, dus houd onze site in de gaten. De Krat hanteert géén opzegtermijnMocht je spijt hebben van je bestelling dan kan je er meteen weer vanaf, mits we je krat niet al besteld en ingepakt hebben. Het doorlopende abonnement moet je overigens wel zelf opzeggen, dat kan heel makkelijk via je eigen inlogpagina of een belletje. De deadline hiervoor vind je op de ''mijn Krat'' pagina onder '' losse kratten wijzigen/afzeggen.  

Eenmalig
Een tweede en meer vrijblijvende optie is het bestellen van een losse krat, goed voor drie dagen lekker, afwisselend en duurzaam eten. Je kunt dan bekijken of de Krat iets voor je is, of de ingrediënten en recepten je bevallen en of de levering naar wens is. Voor een optimale levering vragen we bij je aankoop wel om je naw-gegevens, maar je zit nergens aan vast en we zullen we je ook niet lastigvallen met aanbiedingen, acties en dergelijke.

Al deze keuzes wijzen zich vanzelf in het bestelproces. Als je nog vragen hebt, bel of ons gerust op info@dekrat.nl! 

Bedenktijd

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de eerste krat. Maak je gebruik van je bedenktijd? Dan moet je wel betalen voor de kratten die je al geleverd hebt gekregen tijdens deze 14 dagen. Je kan gebruik maken van het herroepingsrecht door dit formulier te printen en in te vullen. Je kan ook gewoon een mailtje sturen naar info@dekrat.nl Herroepingsformulier ACM