Uw wijzigingen worden verwerkt
 

People's Farm


 
 

Kwekerij Van der Helm

Onze komkommerteler Han van der Helm is gepassioneerd over het telen van komkommers van superkwaliteit en smaak. Hij doet dit sinds 1970 dus heeft de nodige ervaring!
 
 

Koeckebackers

De Koeckebackers produceren handgemaakte koeck, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen en natuurlijk met de allermooiste, puurste en eerlijkste ingredienten. De recepturen worden gemaakt door toppatissier Romke van de Meulen uit Franeker. In de bakkerij wordt samengewerkt met mensen die niet langer aan de zijlijn willen staan, maar die hun verlangen laten spreken en durven te geloven in hun eigen talent. De backers komen uit een langdurige uitkeringssituatie. Ze helpen elkaar dromen en talenten te ontdekken en in de praktijk te brengen. Met veel humor en plezier!
 
 

De Lekkerste Kaas

Bij De Lekkerste kaas zit de liefde voor kaas van oudsher in het bloed. Generatie na generatie staat de familie op markten en in de winkel om kaas te verkopen. Die jarenlange ervaring en liefde voor het vak proef je terug in het assortiment, de kwaliteit en de kennis van de producten. Elke kaas uit het assortiment is zeer zorgvuldig gekozen.