Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Zuiver Zuivel

Zuiver Zuivel was het eerste merk voor biologische zuivel, boter en kaas. Sinds 1980 worden deze producten geproduceerd door de zuivelfabriek in het Noord-Hollandse Limmen. Op de producten staan de veehouders die aan Zuiver Zuivel hun melk leveren. Zij vertellen op de verpakking hun persoonlijke verhaal. Daarnaast is duurzaam volgens Zuiver Zuivel vanzelfsprekend bij een biologische zuivelproduct. Zodoende zijn de verpakkingen klimaatneutraal, met FSC keurmerk en groene stroom geproduceerd. Zo is Zuiver Zuivel samen met de natuur.
 
 

Smits Groentekwekerij B.V.

Smits Groentekwekerij B.V. is gespecialiseerd in het kweken en bewerken van verschillende groenten. Daarbij staat hoog in het vaandel dat de groenten vers en van hoge kwaliteit worden geleverd. De slogan is dan ook: "Vers van het land, direct naar de klant". Smits Groentekwekerij is een professioneel vollegrond kwekerij gevestigd in het Gelderse De Heurne (gemeente Aalten). De missie van Smits Groentekwekerij B.V. is om een betrouwbare en moderne leverancier in verse groenten en de bewerking daarvan te zijn. 

Smits Groentekwekerij voldoet aan de vereiste certificeringen, te weten BRC, Global GAP en Tesco Nurture.

 
 

De Pastafabriek

De Pastafabriek heeft haar wortels liggen in Ristorante d'Antica, gelegen aan de Regulierdwarsstraat in Amsterdam. Familie d'Antuono, is de drijfveer achter dit echte Italiaanse restaurant. De geweldige reputatie van de verse pasta van dit restaurant verspreidde zich snel. Daarom werd er besloten een eigen pastafabriek op te zetten. De naam 'fabriek' schiet eigenlijk zijn doel voorbij, het is een keuken waar, net als in restaurant d'Antica, dagelijks de pasta met veel liefde en toewijding wordt bereid.

 
 

De Zuivelboerderij

Op De Zuivel Boerderij van Piet Smits in Sliedrecht wordt de melk van Ad Brandwijk uit Molenaarsgraaf verwerkt. Het bedrijf is al vele generaties in de polder van Molenaarsgraaf gevestigd. De ruim 95 koeien worden goed verzorgd en krijgen de optimale zorg die de dieren verdienen. Daardoor produceren de dames ook heerlijke melk. De Zuivelboerderij is ontstaan door twee echte ondernemers die liefde voor het vak hebben. Koeien, melk en wat erbij komt kijken…