Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Bauke Bossink

Bauke Bossink is letterlijk door de wol geverfd; opgegroeid tussen de schapen op de ouderlijke boerderij. Daarna professionele ervaring en kennis opgedaan in Australie en Nieuw Zeeland en vervolgens gestudeerd aan de Agrarische Hogeschool te Dronten. Na zijn studie heeft Bauke zich professioneel toegelegd op het zo duurzaam en zo natuurlijk mogelijk houden van schapen.

 
 

Wouter den Boer Natuurlijk


 
 

Saar & Co Molenmeel

Saar & Co Molenmeel is een professionele ambachtelijke maalderij, gevestigd in de 170 jaar oude korenmolen 'Sara Catharina' in Hoenzadriel. Het hart van de maalderij zijn de molenstenen, waartussen al het graan gemalen wordt. S en C maakt lokaal, ambachtelijk en puur molenmeel voor thuisbakkers. Het bijzondere is dat het graan 100% afkomstig is uit Nederland. Dat is uniek, veelal komt graan voor consumptie uit Frankrijk, Oost-Europa of zelfs uit Amerika. Ze gebruiken geen onnatuurlijke toevoegingen, de E-nummers die in sommige mixen verwerkt zijn, hebben een volledig natuurlijke oorsprong.       
 
 

Erik Drogenbroek

Midden tussen Amsterdam en Utrecht staat de boerderij van Erik vol met fruitbomen. In zijn boomgaarden ben je altijd welkom om te zien hoe het fruit groeit en wanneer het rijp is. In het voorjaar kan je komen kijken hoe de bomen in de bloesem staan, de bijen vliegen dan letterlijk heen en weer.

In september kan je zelf appels komen plukken tijdens de appel plukdag. Veel mensen komen Erik dan een dag lang helpen maar hij krijgt ook steun van scholen uit de buurt. Hij vindt het hartstikke leuk als iedereen kan zien hoe zijn fruit groeit, want het groeit tenslotte in onze eigen achtertuin!