Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Zuiver Zuivel

Zuiver Zuivel was het eerste merk voor biologische zuivel, boter en kaas. Sinds 1980 worden deze producten geproduceerd door de zuivelfabriek in het Noord-Hollandse Limmen. Op de producten staan de veehouders die aan Zuiver Zuivel hun melk leveren. Zij vertellen op de verpakking hun persoonlijke verhaal. Daarnaast is duurzaam volgens Zuiver Zuivel vanzelfsprekend bij een biologische zuivelproduct. Zodoende zijn de verpakkingen klimaatneutraal, met FSC keurmerk en groene stroom geproduceerd. Zo is Zuiver Zuivel samen met de natuur.
 
 

Brouwerij 't IJ

Brouwerij ‘t IJ maakt al sinds 1985 eigenzinnig Amsterdams speciaalbier. Kasper Peterson richtte het bedrijf op nadat hij kennis maakte met de Belgische bierstijlen. Omdat soortgelijk speciaalbier in Nederland nog nauwelijks gebrouwen werd, besloot hij het zelf te gaan doen.

Sinds 2013 wordt er op niet één, maar twee hoofdstedelijke locaties gebrouwen. In de brouwerij aan de Funenkade produceert 't IJ al het tapbier voor het proeflokaal. Zo’n 700 meter verderop, aan het Zeeburgerpad, brouwen ze al het bier voor de flessen en fusten.

 
 

De Smaak Van

In maart 2011 zijn Jeroen en Chantal van Vliet begonnen met De Smaak Van. Zij verwerken groente en fruit tot houdbare producten zoals fruitbeleg (jam met minder suiker), chutney’s en soepen. Hun producten worden op ambachtelijke wijze verwerkt zonder geur- kleur- en smaakstoffen. Hierbij staat respect voor smaak en herkomst centraal.    
 
 

Puur Noord Nederland

Consumenten hebben vandaag de dag vaak geen benul van oogsten, seizoensgroenten en de omgang met vee. Puur Noord Nederland wil hier met z'n regionale biologische producten verandering in aanbrengen en laten zien wie de boeren zijn die met hart, ziel en grote overtuiging hun werk doen.

Puur Noord Nederland staat voor authenticiteit, kwaliteit, streekgebondenheid en is biologisch. Puur Noord Nederland gaat over smaak, versheid, beperking van vervoerskilometers, duidelijkheid over herkomst en de toestand op het land.