Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Dit is Brood

Dit is Brood is een unieke winkel in Heemstede waar alleen het lekkerste desembrood van de beste bakkers bij elkaar komt. Brood dat is gemaakt van natuurzuivere ingrediënten en gebakken op de steenovenvloer. De enige toevoegingen zijn een flinke dosis geduld, passie en ambacht. Dit is brood zoals de natuur het bedoeld heeft.

 
 

Hottie Sambal

Hottie Sambal & Sauzen is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby van Sita Danser. Zij is zelf sambal gaan maken omdat ze de sambal uit de supermarkt niet aan haar gasten wilde voorzetten. De verschillende soorten sambal die Sita maakt zijn vrij van conserveringsmiddelen en smaakstoffen; ze zijn geheel biologisch. In 2009 zijn de sambals EKO gecertificeerd.   
 
 

Driessen Food

Driessen Food is ooit begonnen als slager; de oorsprong van het bedrijf ligt in wild en gevogelte.

Driessen levert geregeld polder-scharrelhoen aan de Krat. De dieren hebben veel ruimte om rond te scharrelen: ze hebben een vrije uitloop die ongeveer gelijk is aan de grootte van een voetbalveld. De kuikens worden groot in hun natuurlijke leefomgeving en zijn minimaal 77 dagen oud voordat ze worden geslacht. Hierdoor hebben deze polderhoenders zo’n ouderwets fijne smaak. Dit product heeft het Beter Leven-logo van de Dierenbescherming met twee sterren.

 
 

De gebroeders Karadeniz, komen uit Karadeniz, Turkije. De beste vriend van de gebroeders (waar zij samen mee ondernemen) komt uit Karaman. Zo kwamen zij op het idee om zichzelf “Bakkerij Kara Firin B.V.” te noemen. Letterlijk vertaald heeft “Kara Firin” ook twee betekenissen, namelijk: Zwarte oven of steenoven.