Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Oereieren

De Oereieren zijn afkomstig van Ekoz Pluimvee VOF uit Schore in Zeeland waar de broers Leon en Wilco Jansen hun kippen voeden met verse levende insecten. Insecten vormen een duurzame bron van eiwitten met een hoge kwaliteit. Het is daarom een goed alternatief voor soja-, palmkernolie en vismeel, wat doorgaans aan kippenvoer wordt toegevoegd. De gebruikte insecten voor het voeden van de kippen, worden gekweekt door Protix uit Dongen in Noord-Brabant.
 
 

Zaai-Ster

De Zaai-Ster is een groothandel in biologische vers- en droogwaren. Het bedrijf uit Leek in Groningen levert producten aan natuurvoedingswinkels, reformzaken, speciaalzaken, restaurants, supermarkten en de Krat. De Zaai-ster draait op duurzame relaties met klanten en streeft naar maatschappelijke winst op lange termijn voor zowel mens, dier en milieu. Telers krijgen een eerlijke prijs voor hun waar, zodat ze hun planten en dieren de zorg kunnen geven die ze verdienen. Werknemers worden gestimuleerd om te leren, zodat ze op basis van hun kennis en ervaring kunnen groeien in het bedrijf.

De Zaai-Ster gaat niet voor maximale winst op korte termijn, maar wil op een duurzame manier werken en een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

 
 

Aardappelboer

Op de boerderijen van de Aardappelboer in de Haarlemmermeer worden op de beste kleigrond van Nederland al vier generaties aardappelen geteeld. Met bijna honderd jaar ervaring weet de familie Bos precies wat de aardappel nodig heeft en welke aardappelen het lekkerst zijn! 

 
 

Wijnhandel B.J.de Logie

Wijnhandel B.J. de Logie is een familiebedrijf - wijnkopers sinds 1848 - dat wijnen importeert met authenticiteit en individualiteit. Anderhalve eeuw vakmanschap, advies en service. Sinds 1928 gevestigd in onze sfeervolle winkel in de Amsterdamse Beethovenstraat. Ons assortiment varieert van scherp geprijsde huiswijnen tot topwijnen uit de ons omringende wijnlanden: Frankrijk, ItaliĆ«, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en Portugal. Al onze wijnen voldoen aan onze hoge eisen. Wij kennen onze wijnproducenten en weten hoe zij werken. Wij leveren aan particulieren, restaurants in en rond Amsterdam en voorzien een groot aantal bedrijven van hun relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken. Ook organiseren wij wijnproeverijen en wijncursussen. Een groot deel van onze wijnen is online te koop in deze webshop.