Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Graanpletterij de Halm

Graanpletterij De Halm werd in 1977 opgericht met als doel biologische granen van hoofdzakelijk Nederlandse bodem te verwerken. De Halm kan dan ook met recht één van de grondleggers genoemd worden voor de productie van biologische granen, graanvlokken en muesli's.

 
 

Bauke Bossink Lamsvlees

Bauke Bossink is letterlijk door de wol geverfd; opgegroeid tussen de schapen op de ouderlijke boerderij. Daarna professionele ervaring en kennis opgedaan in Australie en Nieuw Zeeland en vervolgens gestudeerd aan de Agrarische Hogeschool te Dronten. Na zijn studie heeft Bauke zich professioneel toegelegd op het zo duurzaam en zo natuurlijk mogelijk houden van schapen.

 
 

De Hippe Boon

Ben je naarstig opzoek naar iets nieuws voor in de keuken? Zijn jouw kookkunsten enigzins voorspelbaar? Hippe Boon helpt je met kleurrijke ingrediënten. Voor jouw culinaire scheppingsdrang. Voor dat vleugje nieuw vuur. Wij zijn wild van bonen. En in onze wereldselectie schotelen we jou ontelbaar veel spannende soorten voor. Wij halen ze uit alle hoeken en gaten van de aarde. Handenvol knikkers keukenschwung. Simpel en kort: Wij brengen boon in jouw keuken, veel, heel veel boon. Dat is Hippe Boon.

 
 

Madame Pate

Madame Paté heeft als dochter van de bekende slager en patebakker Kees Janson een grote liefde voor pate van huis uit meegekregen. Ze heeft als missie om patéliefhebbers en thuiskoks (die vaak in 1 buik huizen) het plezier van zelf paté bakken te laten beleven, en verkoopt dus zelfbakpates maar ook ovenvers gebakken paté. Alles met natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige geur of smaakstoffen, Ambachtelijk en heel lekker!