Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Kwekerij Van der Helm

Onze komkommerteler Han van der Helm is gepassioneerd over het telen van komkommers van superkwaliteit en smaak. Hij doet dit sinds 1970 dus heeft de nodige ervaring!
 
 

Abma's

Walter maakt nu al 26 jaar gearomatiseerde olie en azijn! Goed eten vindt Walter Abma erg belangrijk. Daar ligt ook zijn interesse. Hij heeft thuis wel 300 kookboeken die hij helemaal heeft gelezen. Een lekkere maaltijd maak je met heerlijke verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.

Na zijn studie tropische landbouw heeft Walter tot op heden veel in de AGF (aardappelen, groenten en fruit) en in de regio Amsterdam in de horecabranche gewerkt.

 
 

Abma's

Walter maakt nu al 26 jaar gearomatiseerde olie en azijn! Goed eten vindt Walter Abma erg belangrijk. Daar ligt ook zijn interesse. Hij heeft thuis wel 300 kookboeken die hij helemaal heeft gelezen. Een lekkere maaltijd maak je met heerlijke verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.

Na zijn studie tropische landbouw heeft Walter tot op heden veel in de AGF (aardappelen, groenten en fruit) en in de regio Amsterdam in de horecabranche gewerkt.

 
 

BOON

BOON dopt zijn eigen boontjes. BOON's missie: de wereld verleiden meer plantaardig te eten. Dit doen ze door consumenten iedere week te laten genieten van productinnovaties op basis van bonen, met een eerlijk verhaal en lekker veel inspiratie. Duurzaam eten moet gewoon de lekkerste keuze worden!

Als bedenker van BOON is het Michael Luesink’s persoonlijke missie om het imago van de Nederlandse boon te verbeteren. De sleutels tot succes om Nederland aan de BOON te krijgen, zijn innovatie en verleiding. Deze aanpak werpt zijn vruchten af, want Michael wint met zijn concept de award voor het meest impactvolle project van de afgelopen 10 jaar HAS Food Experience!