Uw wijzigingen worden verwerkt
 

GreenAge

GreenAge levert biologisch en fair trade gedroogd fruit, noten, rijst en granen. Addy Rouwenhorst en Sascha de Lint zijn eigenaar van GreenAge. Ze worden gedreven door pure smaken en topkwaliteit. Hun producten zijn altijd biologisch en de boeren krijgen een eerlijke prijs. Een andere belangrijke voorwaarde: alles waar GreenAge op staat is om je vingers bij op te eten!  

 
 

Paul Pronk

Paul is eigenaar, directeur, kweker en onderhoudsmonteur in één!. Samen met zijn vader runt hij dit bedrijf in De Goorn in Noord-Holland. Paul werkt zes dagen per week, van 's ochtends tot 's avonds 11 uur. Het bedrijf is in 1945 opgericht door zijn opa Jan Pronk. Paul Pronk teelt allerlei aparte en vergeten groentes: gekleurde penen, pastinaken en bieten. Producten zoals de zwarte peen worden steeds populairder.

 
 

Zuyderzee Asperges

Simon Galema teelt samen met zijn zoon Titus in Marknesse smaakvolle biologische asperges. Deze Zuyderzee-asperges krijgen hun bijzondere smaak onder meer door het unieke Blokzijler-zand waarin ze geteeld worden. Naast de asperges teelt de familie Galema ook aardbeien, aardappels, pompoenen, courgettes, sperziebonen, suikermais, snijbloemen.

En alsof dat nog niet genoeg is staat Simon ook nog eens elke vrijdag op de markt in Zwolle met eigen biologische rundvleesproducten.     

 
 

Bastiaansen

Al sinds het ontstaan van Bastiaansen 'Bio Kaas' is het de uitdaging om smakelijke en bijzondere kazen te produceren. Zo is er door de jaren heen een assortiment ontwikkeld van meer dan 80 soorten biologische en speciale kazen.

Bastiaansen heeft op de Nantwich International Cheese Awards de Cheese Company Trofee gewonnen. Daarnaast zijn diverse kaassoorten van Bastiaansen in de prijzen gevallen.