Uw wijzigingen worden verwerkt

Geschiedenis

Geschiedenis

De Krat is in november 2010 op kleine schaal in Amsterdam begonnen met thuisbezorgen van houten kratjes met seizoensproducten, en was daarmee het eerste maaltijdbox concept in Nederland. 

De Krat wilde mooie, lokale en duurzaam gekweekte kwaliteitsproducten die in de supermarkt moeilijk of niet te krijgen waren, beschikbaar maken voor een breed publiek, en daarbij lokale boeren en telers steunen.  We bedachten het concept om niet alleen groenten, maar ook vlees, vis, kaas, brood, zuivel, eieren etc. bij elkaar in een mooie krat te stoppen, met bijbehorende recepten,  en deze aan huis te bezorgen. 

De Krat en de recepten worden elke week met veel liefde en aandacht samengesteld door een team van professionals met een passie voor goede producten, duurzaamheid en kwaliteit. De Krat is dan ook niet voor niets in 2014 als beste getest door het consumentenprogramma Kassa. In 2015 kregen we in de beoordeling van weekblad Margriet het hoogste cijfer, een 9. Inmiddels is de Krat actief in heel Nederland.