Uw wijzigingen worden verwerkt

Hoe werkt de maaltijdbox van de Krat

Wat is de Krat?

De Krat bezorgt een uitbundige maaltijdbox vol eerlijke boodschappen met bijbehorende recepten bij jou thuis. De Krat bevat mooie Nederlandse seizoensproducten, duurzaam geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. We brengen het allemaal zo van de boer naar jouw keukentafel en jij hoeft niet meer naar de winkel!

wekelijks, om de week of eenmalig

Je kan de Krat wekelijks of om de week laten komen, maar je kan onze maaltijdbox ook eenmalig bestellen. We zijn daar reuze flexibel in en hanteren geen opzegtermijn. Kijk hier wat er allemaal mogelijk is!

Weekje Overslaan

Wil je de krat een keertje overslaan? Dat kan je makkelijk zelf regelen. Als je een krat bestelt, krijg je een eigen account. Hiermee kan je inloggen op je eigen pagina via de knop Mijn Krat helemaal rechtsboven. Op die pagina kan je je klantgegevens, aflever- en factuuradres veranderen en heel makkelijk zelf aangeven als je een krat wil overslaan, of een tijdje niet wil ontvangen.

De Krat kado?

De Krat is een geweldig leuk kado voor een verjaardag, geboorte of ander feestelijk moment. Maak iemand blij met een maaltijdbox vol heerlijke verrassingen. Bestel hier je kadobon!

Kies jouw Krat

We hebben verschillende maaltijdboxen, los te bestellen of met een flexibel abonnement, voor ieder wat wils. Bekijk hier de Krat die het beste bij je past!

Bezorgen of Afhalen

We brengen de Krat bij je thuis maar je kan onze maaltijdbox ook bij ons op kantoor in Amsterdam afhalen. De Gemakskrat (Vega) wordt op maandag- en donderdagavond, vrijdag de hele dag en zaterdagochtend bezorgd. De Weekendkrat op donderdagavond, vrijdagochtend en avond, en zaterdagochtend. Afhalen kan op maandagavond tussen 17:00 en 19:00 uur, of vrijdag tussen 09:00 en 19:00 uur. Bij het bestellen kan je zelf een bezorgmoment en/of afhaalpunt kiezen.

Vragen?

Heb je vragen? Klik hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Vriendenkorting

Ben je enthousiast over de Krat en wil je dat je vrienden onze maaltijdbox ook eens proberen? Via Mijn Krat kan je vrienden uitnodigen, dan krijgen jullie allebei €10 op je eerstvolgende krat!