Uw wijzigingen worden verwerkt

Hoe werkt het

Hoe werkt het

Hou je van kwalitatief en eerlijk eten maar heb je geen tijd om die ene speciale groente of dat bijzondere stuk vlees bij elkaar te shoppen op lokale markten en in gespecialiseerde winkels? Dan is de Krat iets voor jou!

De Krat stelt elke week een uitbundige maaltijdbox samen vol eerlijke en goede spullen: seizoensproducten, lokaal gekweekt en duurzaam geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Wij brengen al dat heerlijks zo van de boer naar jouw keukentafel.

In de Gemakskrat zitten voldoende ingrediënten om 3 volledige maaltijden te koken, inclusief recepten. We leveren deze krat op maandag-,  donderdag- en vrijdagavond en zaterdagochtend. Ook hebben we een afhaalpunt in Amsterdam, waar je maandagavond en vrijdag de hele dag terecht kunt.

De Gemakskrat Vega is de vegetarische variant van de Gemakskrat. Ook deze krat bevat voldoende producten om 3 volwaardige maaltijden van te maken. Net als bij de Gemakskrat krijg je er recepten bij. We leveren deze maaltijdbox op maandag-, donderdag- en vrijdagavond en zaterdagochtend. Ook hebben we een afhaalpunt in Amsterdam, waar je maandagavond en vrijdag de hele dag terecht kunt.

De Weekendkrat Extra is zoals de naam al doet vermoeden meer geschikt om in het weekend uitgebreid uit te koken. Deze krat bevat 7 tot 8  vaak bijzondere groenten, extra vlees of vis, een stuk kaas, een mooi brood of andere luxe extra's en recepten. Deze maaltijdbox wordt op donderdag- en vrijdagavond en zaterdagochtend geleverd. Op vrijdag is deze krat ook af te halen in Amsterdam.

Voor alle maaltijdboxen geldt dat we deze in héél Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen bezorgen. 

De Krat werkt met een abonnement, maar je kan onze maaltijdboxen natuurlijk ook eenmalig bestellen of cadeau doen.