Uw wijzigingen worden verwerkt

Lustrum 5 Jaar de Krat

Lustrum 5 Jaar de Krat
Lustrum 5 Jaar de Krat

Hoera, de Krat bestaat 5 jaar!

Op 31 oktober 2010 stonden we voor het eerst op een ambachtelijke streekmarkt om te kijken of het concept mensen zou aanspreken. Het eerste weekend van november dat jaar begonnen we met het rondbrengen van kratten met eigen auto. Een aantal van onze eerste klanten ontvangen nog steeds de Krat. Nu, 5 jaar later, vieren we feest! We zijn trots op wat we hebben neergezet en willen je bedanken voor het vertrouwen in ons.Om het lustrum te vieren hebben wij een aantal leuke acties voor jou in petto. Dus hou onze website, maar ook je email, facebook en instagram de komende tijd goed in de gaten!

Proost!

Het Krat-team


Actie # 1 (2 nov - 7 dec)

De Krat is vooral groot geworden dankzij mond tot mond reclame. Jullie vertelden massaal je vrienden over ons, en daarvoor zijn we nog steeds dankbaar! Om dit te vieren zullen we gedurende 5 weken 5 euro extra vriendenkorting weggeven. Nodig via Mijn Krat een vriend uit om ook de krat te bestellen en krijg allebei maar liefst 15 euro korting (ipv de reguliere 10 euro) op jouw volgende krat. Zodat niet alleen jouw vriend(in), maar ook jijzelf extra profiteert van de 5e verjaardag van De Krat!


Actie # 2 (9 nov - 18 nov)

Kan jij lekker koken en lijkt het je leuk als een recept van jou een keer in de krat gebruikt wordt? Post dan een foto + recept op onze facebookpagina/ of zet op instagram met de titel # winterrecept #de Krat. De 5 lekkerste recepten worden komende winter in de Krat gebruikt! Daarnaast krijgen de 5 beste recepten ook nog een workshop in fifteen cadeau.