Uw wijzigingen worden verwerkt

Biefstukpuntjes met ui in rode wijnsaus

Biefstukpuntjes met ui in rode wijnsaus
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal Personen: 4


Download PDF
4 personen – hoofdgerecht Bereidingstijd – 20 minuten Uit De Krat 500 g biefstukpuntjes 1 grot ui, gesnipperd En Verder 2 el boter Zeezout Peper uit de molen Voor de saus 375 ml droge rode wijn 125 g koude boter + 1 extra eetlepel Aardappels om te serveren Maak eerst de uiensaus. Verhit 1 eetlepel boter in een pannetje en laat de ui zachtjes bakken op laag vuur. Giet de rode wijn erbij en laat dit op een matig vuur ongeveer tot de helft inkoken. Haal de pan van het vuur. Roer daarna de rest van de boter beetje bij beetje door de saus met een garde totdat de saus romig wordt. Breng de saus tenslotte op smaak met zout en peper. Bestrooi de biefstukpuntjes met peper en zout. Verhit de boter in een grote koekenpan en roerbak de biefstukpuntjes ca. 2 minuten. Schep het bakvet door de rode wijnsaus en warm de saus nog even door. Serveer de puntjes met de saus, aardappels en wat gekookte bloemkool of met de puree uit het recept hierboven.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat