Uw wijzigingen worden verwerkt

Broccoli met champignonsaus

Broccoli met champignonsaus
Bereidingstijd: 50 minuten
Aantal Personen: 4


Download PDF
4 personen – vegetarisch hoofdgerecht Bereidingstijd – 50 minuten Uit De Krat 500 g broccoli, in roosjes 3 sjalotjes, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 500 g champignons En verder 200 ml groentebouillon 100 ml crème fraîche 1 eetlepel fijne mosterd Rijst of pasta om te serveren Bereiding  Kook of stoom de broccoli beetgaar.  Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalotjes en knoflook glazig.  Voeg de champignons toe en bak tot de champignons bruine randjes krijgen.  Schenk de bouillon bij de paddenstoelen en laat inkoken tot ongeveer de helft.  Voeg vervolgens de crème fraîche en mosterd toe en laat nog 1-2 minuten zachtjes doorkoken.  Schep vlak voor het opdienen de broccoli door de saus en warm nog even goed door.  Serveer met gekookte rijst of pasta.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat