Uw wijzigingen worden verwerkt

Chinese aubergine met noedels

Chinese aubergine met noedels
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingredient1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
Aubergine (stuk(s))0,511,52
Rode peper (stuk(s))0,250,50,751
Peterselie (takje(s))0,511,52
Basilicum (takje(s))0,511,52
Zonnebloemolie (el)0,511,52
Knoflook (teentje(s))0,511,52
Gember (cm)0,511,52
Hete chilisaus (el)0,250,50,751
Balsamicoazijn (el)0,250,50,751
Lente-ui (stuk(s))0,250,50,751
Groentebouillon (ml)255075100
Lichte sojasaus (ml)255075100
Rijst (g)85175265350


Download PDF
  • Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Verhit 1 eetlepel olie in een wok en bak hierin de aubergine goudbruin. Sprenkel af en toe wat water over de aubergine zodat hij verder gaar stoomt. Roerbak hem vervolgens nog 5 min totdat hij gaar is. Schep de aubergine uit de wok en zet opzij.
  • Zet de wok weer op het vuur en doe hier 1 el olie in. Voeg de knoflook, hete chilisaus, gember en verse rode peper toe en roerbak enkele seconden. Doe de aubergine erbij, vervolgens de groentebouillon, lichte sojasaus en balsamico. En breng alles aan de kook. Laat de saus iets inkoken en roer peterselie en lente-ui erdoor.
  • Neem de wok van het vuur, bestrooi met wat basilicum en serveer met de rijst.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat