Uw wijzigingen worden verwerkt

Hertenstoofpotje van Wild van Wild met spruitjes, rode kool en peterselie-aardappelpuree

Hertenstoofpotje van Wild van Wild met spruitjes, rode kool en peterselie-aardappelpuree
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingredient1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
Aardappelen (g)2505007501000
Spruiten (g)100200300400
Hertenstoof (g)150300450600
Rode kool (pot(je))0,5111
Peterselie (g)2,557,510
Melk (scheutje(s))
Boter (klontje(s))0,250,50,751
Nootmuskaat (optioneel)
Peper en zout (naar smaak)


Download PDF
  • Let op, je hebt vaker peterselie nodig deze week.
  • 1. Schil de aardappels en snij in stukken. Zet op in water met zout en kook gaar.
  • 2. Zet een pannetje water op voor de spruiten. Schoon de spruiten en kook ze gaar in 10-12 minuten.
  • 3. Warm het stoofvlees zachtjes op. Doe hetzelfde met de rode kool.
  • 4. Snij de peterselie fijn.
  • 5. Stamp de aardappels tot puree met een scheutje melk, een klont boter en eventueel wat nootmuskaat. Breng op smaak met peper en zout en roer de peterselie erdoor. Serveer met de stoof, spruiten en rode kool.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat