Uw wijzigingen worden verwerkt

Kant en klaar: Wilde zalm met rode rijst en zeekraal

Kant en klaar: Wilde zalm met rode rijst en zeekraal
Bereidingstijd: 25 minuten
In de krat
Ingredient1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
Wilde zalm met rijst en zeekraal (portie(s))34

Zelf in huis
Ingredient1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.


Download PDF

Optie 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het plasticfolie van de bakjes. Laat de gerechten in de bakjes zitten of schep over in een of meerdere ovenschaaltjes. Druppel een klein beetje water bij het gerecht en dek het af met folie. Verwarm 15-20 minuten in de oven.

Optie 2. Prik gaatjes in de plasticfolie en verwarm gedurende ca. 2 minuten op de hoogste stand in de magnetron.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat