Uw wijzigingen worden verwerkt

Pasta a la finocchia met venkelworstgehakt en snijbiet

Pasta a la finocchia met venkelworstgehakt en snijbiet
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingredient1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
Ui (stuk(s))0,30,50,751
Venkel (stuk(s))0,30,50,751
Snijbiet (g)100200300400
Venkelworstgehakt (g)100200300400
Venkelzaad (tl)0,30,50,751
Rode tomaten (stuk(s))1,5356
Tomatenpuree (blikje(s))0,30,50,751
Volkoren pasta (g)60120180240
Knoflook (teen)0,511,52
Olie om te bakken ()
Peper en zout ()


Download PDF
  • Let op, je hebt vaker venkel en ui nodig deze week.
  • 1. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit zachtjes in wat olie in een hapjespan.
  • 2. Verwijder intussen het loof en het kontje van de venkel en snij de venkel in stukjes.
  • 3. Spoel de snijbiet af. Snij de steel in stukjes en het blad in repen.
  • 4. Voeg als de ui goed glazig is het worstgehakt toe en bak rul. Voeg de knoflook, venkelzaad, venkel en snijbietsteel toe en bak een poosje mee.
  • 5. Zet water op voor de pasta. Snij de tomaat in kleine stukjes.
  • 6. Maak een ruimte in het midden van de pan vrij en bak daar de tomatenpuree even om te ontzuren. Voeg een paar eetlepels water, wat zout en de tomaten toe. Sluit de pan en laat rustig 10 minuten sudderen.
  • 6. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing gaar.
  • 7. Proef of de venkel zacht genoeg is naar smaak en check op peper en zout. Roer het de snijbietblad erdoor en laat slinken. Serveer met de pasta.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat