Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Pasta met gerookte forel en mosterdbladpesto

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Gemakskrat Vega Voorlopig Komt Een Nwe

Ingrediënten

In de box

  • 100 g Mosterdbladsla
  • 4 stuk(s) Gerookte forel

In Huis

  • 50 g Pijnboompitten
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • 100 ml Olijfolie
  • naar smaak Peper uit de molen
  • naar smaak Zout
  • 500 g Spaghetti
icon package

Recept stappen

  1. 1. Doe de mosterdbladsla, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook en olijfolie in een keuken-machine en hak tot een grove pasta.
  2. 2. Breng op smaak met zout en peper. Roer er eventueel wat extra olie door als de pesto te dik is.
  3. 3. Maak de spaghetti klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  4. 4. Bestrooi de forelfilets met peper en zout.
  5. 5. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de filets circa 4 minuten op de huidkant op middelhoog vuur.
  6. 6. Keer de filets en bak in nog 5 minuten gaar.
  7. 7. Roer de pesto door de pasta.
  8. 8. Serveer de pasta op een bord en bestrooi met wat Parmezaanse kaas. Serveer met de forel.