Uw wijzigingen worden verwerkt

Platbrood gevuld met kebab van gemarineerde braadworst met pittige salsa en chimichurri

  • Bereid de kebabs voor. Meng 2el olijfolie, 1tl rode wijn azijn, 1el paprikapoeder, 1/2 tl komijnpoeder, 1/2 tl bruine suiker, 2 teentjes knoflook en 1 theelepel zout in een kom.  Marineer de worsten ca. 2 uur in de saus. 
  • Steek de BBQ aan.
  • Maak de salsa. Meng 1 tomaat (in kleine stukjes), 1 groene paprika (in stukjes), ui, 2el olijfolie, 1el rode wijn azijn, 2 eetlepels korianderblad, zout, en peper tot een salsa.
  • Maak de chimichurri. Doe 15g peterselie (fijngehakt), 15 g korianderblad, 100 ml olijfolie, 2 teentjes knoflook (geperst), 3el citroensap en ½ tl zout in de huishoudmachine en draai tot een mooie saus.
  • Steek de worsten in de lengte aan een platte ijzeren barbecuepen. Grill 10-12 minuten tot de worsten mooi bruin en gaar zijn. Vul een platbrood met wat sla, worst, salsa en chimichurri. Vouw dicht en serveer.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat