Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Rabarber met vanilleyoghurt

  • Totale tijd minuten
Tartaar speciaal met champignons, broccoli en rijst | maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In de box

  • 800 g Rabarber
  • 500 ml Yoghurt

In Huis

  • 150 g Suiker
  • 1 zakje(s) Vanillesuiker
icon package

Recept stappen

  1. Doe de rabarber in een grote pan met dikke bodem. Doe er 50 ml water bij en breng aan de kook. Kook heel zachtjes ca. 10 minuten door totdat de rabarber gaar is en uit elkaar begint te vallen. Breng op smaak met suiker. Haal van het vuur en laat afkoelen. Zet in de koelkast tot gebruik.
  2. Meng de yoghurt met de vanillesuiker. Schep in glazen en verdeel er de rabarber over. Of maak laagjes.
  3. <br> Tip: lekker met meringuekruimels.