Uw wijzigingen worden verwerkt

Regenboogpeen, knolselderij en rode uien uit de oven

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Schil de aardappels en snijd in stukken van ca. 3 cm.
  • Borstel de wortels schoon onder stromend water en snijd in stukken van ca. 3 cm.
  • Schil de knolselderij en snijd in stukken van ca. 3 cm. Schil de uien en snijd in wiggen.
  • Doe de aardappel, wortel, knolselderij, uien in een grote schaal en meng met de tijm, sinaasappelrasp en –sap en de balsamicoazijn. Knijp er de teentjes knoflook boven uit. Meng er een flinke scheut olijfolie door en schep om.
  • Leg de groenten op een met bakpapier bedekte ovenplaat. Bestrooi met wat zout. Rooster de groenten in het midden van de oven in ca. 35 minuten gaar en bruin.

Tip: Maak dit gerecht tot een volledige maaltijd met de quinoa-boerenkool-geitenkaassalade en/of met een omelet.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat