Uw wijzigingen worden verwerkt

Risotto met paprika, geitenkaas en waterkers

Risotto met paprika, geitenkaas en waterkers
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingredient1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
Rode ui (stuk(s))0,250,50,751
Puntpaprika (stuk(s))0,511,52
Buche fraiche geitenkaas (g)255075100
Waterkers (takje(s))1234
Olijfolie (extra vierge) (el)0,751,52,53
Knoflook (teentje(s))0,511,52
Paprikapoeder (tl)0,250,50,751
Arborio rijst (g)75150225300
Groentebouillon (ml)200400600800
Peper (naar smaak)


Download PDF
  • Snipper de rode ui en hak de knoflook fijn.
  • Snij de paprika in stukjes.
  • Haal de blaadjes van de water kers.
  • Verwarm de bouillon.
  • Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak hierin de ui aan tot hij zacht wordt. Voeg de knoflook toe en bak een halve minuut mee. Voeg de paprika toe en bak nog 8 minuten. Voeg het paprikapoeder en de rijst toe. Laat 2 minuten bakken en schenk er dan een pollepel hete bouillon bij en roer tot de bouillon is opgenomen. Giet er weer een pollepel bouillon bij en roer. Ga zo door tot de rijst beetgaar is. Dit duur ca. 20 minuten.
  • Brokkel de geitenkaas erdoor, bestrooi met wat peper en roer. Doe het deksel op de pan en laat 2 minuten staan. Voeg de blaadjes waterkers toe en roer door.
  • Serveer direct.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat