Uw wijzigingen worden verwerkt

Spaghetti met cherry tomaatjes en een pesto van amandel, olijven en peterselie

  • Let op: je hebt elders deze week ook peterselie nodig.
  • Zet een pan water op voor de spaghetti.
  • Ga de pesto maken. Hak de peterselie fijn. Gebruik een vijzel of als je die niet hebt een staafmixer met bakje. Vijzel (of pureer) de knoflook samen met de peterselie en wat zout goed door elkaar en vijzel dan 2/3 van de amandelen erbij. Kneus als laatste de olijven erdoor met de vijzel, ze mogen nog een beetje heel blijven. Voeg dan de olijfolie extra vierge en het citroensap toe, met nog wat peper en zout naar smaak.
  • Snij de cherrytomaatjes doormidden.
  • Was de rucola.
  • Kook de spaghetti gaar. Laat uitlekken en meng direct de pesto erdoor, met nog wat olijfolie.
  • Roer de tomaatjes erdoor en serveer met de rucola en de Parmezaanse kaas, nog wat peterselie en de rest van de amandelen, grof gehakt.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat