Uw wijzigingen worden verwerkt

Tortilla met gerookte zalm en yoghurtsaus

Tortilla met gerookte zalm en yoghurtsaus
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingredient1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
Dille (el)0,50,511
Yoghurt (ml)50100150200
Rammenas (g)255075100
Sjalot (stuk(s))0,250,250,50,5
Winterpostelein (zakje(s))0,511,52
Waterkers (takje(s))2468
Gerookte zalm (g)125250375500
Citroenrasp (tl)0,50,511
Witte wijnazijn (tl)0,50,511
Olijfolie (el)0,250,50,751
Knoflook (teentje(s))0,250,50,751
Tortilla (kleine) (stuk(s))2468
Peper en zout (naar smaak)


Download PDF
  • 1. Hak de dille en rasp de citroen. Meng yoghurt, dille, witte wijn azijn, citroenrasp en olijfolie tot een sausje. Pers er de knoflook boven en breng op smaak met peper en zout.
  • 2. Bereid de tortilla(s) volgens gebruiksaanwijzing. 
  • 3. Snijd de rammenas julienne en snipper de sjalot. Was de winterpostelein en waterkers.
  • 4. Vul de tortilla(s) met wat winterpostelein, waterkers, rammenas, sjalot en plakjes zalm. Maal er wat peper over. Schep er een beetje van de saus over en rol op.
  • Tip: wil je er iets warms bij serveer dan een eenvoudig soepje vooraf.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat