Uw wijzigingen worden verwerkt

Verse pasta met paddenstoelen en room

Verse pasta met paddenstoelen en room
Bereidingstijd: 35 minuten
In de krat
Ingredient1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
Paddenstoelen (bakje(s))0,511,52
Ui (stuk(s))0,250,511
Rode peper (naar smaak)
Spelt pasta (g)75150225300

Zelf in huis
Ingredient1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
Knoflook (teentje(s))0,250,511
Parmezaanse kaas (g)10203040
Olijfolie (om te bakken)
Slagroom (ml)50100150200
Peterselie (naar smaak)
Peper en zout (naar smaak)


Download PDF
  • 1. Breng een grote pan met water met wat zout aan de kook. Borstel de paddenstoelen schoon en verwijder een stukje van de steel. Snij de grote paddenstoelen in stukken. Snipper de ui en pers de knoflook. Rasp de kaas.
  • 2. Verhit olijfolie in een grote koekenpan en bak de paddestoelen aan. Haal uit de pan en bak in hetzelfde vet de ui ca. 10 minuten aan totdat de ui zacht en geel is. Voeg de knoflook en rode peper naar smaak toe en bak nog 1 minuut. Schenk de room erbij en verhit. Voeg de Parmezaanse kaas toe en laat smelten in de saus. Voeg de paddestoelen weer toe en kook de saus zachtjes nog een beetje in.
  • 3. ook de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Giet af en schep door de saus.
  • 4. Bestrooi met wat geknipte peterselie. Serveer met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat