Uw wijzigingen worden verwerkt

Vietnamese biefstuk-spinazie soep

Vietnamese biefstuk-spinazie soep
Bereidingstijd: 90 minuten
Ingredient1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
Nieuw-Zeelandse spinazie (g)65125190250
Runderreepjes (g)65125190250
Sjalot (stuk(s))0,511,52
Knoflook (teentje(s))0,511,52
Vissaus (el)0,81,52,33
Kippenbouillon (liter)0,30,60,91,2
Citroensap (el)0,30,50,81
Rode peper (stuk(s))0,30,50,81
Kristalsuiker (tl)0,511,52
Peper en zout (naar smaak)


Download PDF
  • Was de spinazie. Blancheer de spinazie een paar seconden in een pan met kokend water. Spoel meteen af met koud water en laat goed uitlekken.
  • Doe de biefstukreepjes samen met de sjalotten, knoflook, een eetlepel vissaus, een paar druppels citroensap en wat versgemalen peper in een kom en laat minstens een uur marineren.
  • Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de overgebleven vissaus, het citroensap, de suiker en de fijngesneden peper toe.
  • Voeg de spinazie en de gemarineerde reepjes biefstuk toe en breng weer aan de kook.
  • Doe er nog wat versgemalen peper over naar smaak en dien meteen op. 

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat

Filter op:

Uit de krat van:





Bestel deze krat