Uw wijzigingen worden verwerkt
 

De Krat Kadobon

Wil je een bijzonder persoon een origineel kado geven? Bestel hier een voucher voor een krat vol heerlijk en duurzaam eten.

Kadobon bestellen

Degene die het kado ontvangt kan met de unieke code een Krat bestellen (zonder te betalen natuurlijk) en zelf kiezen wanneer hij/zij de Krat wil ontvangen. Zo simpel is het!

 
 

Gratis DVD bij de Krat!

De Krat geeft een cadeautje weg! Als je nu een flexibel abonnement op De Krat neemt ontvang je namelijk de nieuwe DVD van Yvette van Boven helemaal gratis! Je betaalt ook geen verzendkosten, want hij wordt gewoon met je eerste Krat meegeleverd. Ga naar ''onze kratten'', selecteer je favoriete Krat en kies voor een flexibel abonnement met gratis DVD.
 
 

De Krat is landelijk!

De Krat introduceerde eind 2010 het concept van het aan huis bezorgen van eerlijke, duurzame seizoensproducten in Nederland.  Wat begon met het leveren van enkele tientallen kratjes die met eigen auto in  Amsterdam werden bezorgd, is uitgegroeid tot een onderneming die de hele Randstad ging bedienen.  Vanaf maart 2015 kunnen nu ook klanten door heel Nederland gebruik gaan maken van de diensten van de Krat!