Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Maaltijdtasje De Krat / Parcls

Woon je in Amsterdam, wil je in het weekend lekker koken, maar beslis je dit graag op het laatste moment? 

Loop dan eens op vrijdag, zaterdag of zondag langs Parcls in de Amsterdamse Pijp. Naast standaard afhaalpunt van de Krat kun je daar nu ook losse maaltijden kopen. 

Je hoeft je hiervoor niet aan te melden of te reserveren, gewoon even naar binnen lopen is genoeg. De inhoud van het tasje bevat mooie kwaliteitsproducten waarmee je een maaltijd voor 2 personen kunt bereiden inclusief receptkaart. Absoluut het proberen waard!
 
Parcls de Pijp
Ceintuurbaan 238
1072 GE Amsterdam
Openingstijden

 
 

Kookboek de Krat

Het allernieuwste kookboek van de Krat; Een Krat vol recepten, ligt nu in de boekhandel! Dit boek bevat een verzameling van de beste recepten van de afgelopen 6 jaar. Het is ingedeeld naar seizoen en groenten, en bevat meer dan 400 recepten. Grote kans dat jouw favoriete recept erbij zit! 

Een Krat vol recepten, uitgeverij Nijgh & van Ditmar, prijs: 28,50 

 
 

De Krat Kadobon

Wil je een bijzonder persoon een origineel kado geven? Bestel hier een voucher voor een krat vol heerlijk en duurzaam eten.

Kadobon bestellen

Degene die het kado ontvangt kan met de unieke code een Krat bestellen (zonder te betalen natuurlijk) en zelf kiezen wanneer hij/zij de Krat wil ontvangen. Zo simpel is het!

 
 

Nieuwsbrief de Krat

Wil je één keer per maand onze nieuwsbrief met kooktips, recepten, aankondigingen van acties en nog veel meer leuk nieuws ontvangen, meld je dan nu aan:

Aanmelden nieuwsbrief