Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Geef wat terug Krat

Dit jaar verandert de KerstKrat na het kerstdiner in de “Geef-Wat-Terug-Krat”!

Een nieuw initiatief, waarin jij je KerstKrat na het kerstdiner weer kan vullen met kleine cadeautjes of lekkernijen. In samenwerking met PostNL zullen we er vervolgens voor zorgen dat deze kratten bij je opgehaald worden, om ze, in samenwerking met de voedselbank, cadeau te doen aan gezinnen in Nederland die dit goed kunnen gebruiken.

Dus heb je een KerstKrat en kom je deze week leuke dingen tegen in huis, gooi ze niet weg, maar bewaar ze voor in je “Geef-Wat-Terug-Krat”!
 
 

Kookboek de Krat

Het allernieuwste kookboek van de Krat; Een Krat vol recepten, ligt nu in de boekhandel! Dit boek bevat een verzameling van de beste recepten van de afgelopen 6 jaar. Het is ingedeeld naar seizoen en groenten, en bevat meer dan 400 recepten. Grote kans dat jouw favoriete recept erbij zit! 

Een Krat vol recepten, uitgeverij Nijgh & van Ditmar, prijs: 28,50 

 
 

De Krat Kadobon

Wil je een bijzonder persoon een origineel kado geven? Bestel hier een voucher voor een krat vol heerlijk en duurzaam eten.

Kadobon bestellen

Degene die het kado ontvangt kan met de unieke code een Krat bestellen (zonder te betalen natuurlijk) en zelf kiezen wanneer hij/zij de Krat wil ontvangen. Zo simpel is het!

 
 

Nieuwsbrief de Krat

Wil je één keer per maand onze nieuwsbrief met kooktips, recepten, aankondigingen van acties en nog veel meer leuk nieuws ontvangen, meld je dan nu aan:

Aanmelden nieuwsbrief