Uw wijzigingen worden verwerkt

Contact

De Krat is op werkdagen (en op zaterdagochtend voor dringende zaken omtrent de bezorging) te bereiken via telefoonnummer 020-6930110. Een mailtje sturen kan natuurlijk altijd! Gebruik dan info@dekrat.nl

Het Team

Bij de Krat werkt een team van mensen met een passie voor lekker eten, goede eerlijke producten, kwaliteit en klantvriendelijkheid. En het is er heel gezellig!

Duurzaamheid

De Krat wil de mooie seizoensproducten die in Nederland te krijgen zijn beschikbaar maken voor een breed publiek, door deze producten rechtstreeks bij de boer of producent in te kopen en aan huis te bezorgen. Daarmee zetten we ons in voor een betere, duurzamere wereld. Lees hier meer over wat we daar mee bedoelen.

Geschiedenis

De Krat is in 2010 als eerste in Nederland begonnen met het thuisbezorgen van maaltijdboxen met groente, vlees, vis, brood, kaas etc. en zelfbedachte recepten. Lees hier meer over hoe en waarom de Krat is ontstaan.

Stages

Vanaf heden zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaires om ons team te versterken. Klik hier voor meer informatie!

B Corporation

De Krat, de eerste Nederlandse maaltijdbox, is sinds 1 december 2015 officieel B Corp gecertificeerd. Daarmee is de Krat onderdeel geworden van een internationale beweging van duurzame bedrijven die streven naar een betere wereld.

Filmpje

Hoe een dag bij de Krat er uitziet? Een filmploeg is een dagje mee op pad geweest.