Uw wijzigingen worden verwerkt
 

Jenneke Kloezeman over de Krat

“Elke keer is het weer genieten! Daarbij biedt de mijnkrat-pagina de mogelijkheid om makkelijk de bezorging te verplaatsen qua tijd/adres of over te slaan. Bij vragen en opmerkingen krijg je altijd netjes antwoord. Aanrader!!!"

 
 

Pieter Keller over de Krat

“Ik moet zeggen dat ik aanvankelijk vrij sceptisch was over het concept maaltijdboxen. Toch maar een keer geprobeerd en inmiddels verslingerd aan de Krat.”

 
 

Als beste getest door RADAR+

RADAR+, het magazine van het AVROTROS consumentenprogramma testte in februari 2016 vijf maaltijdboxen. De Krat kreeg op een schaal van 1 tot 10 een 8 en kwam daarmee als beste uit de test. 

"Je krijgt veel, alles is vers, en de recepten zijn gemakkelijk" 

Naast De Krat werden Marley Spoon, Beebox, Hello Fresh en BeterBio getest:

Naar Test

 
 

Marleen Dekker over de Krat

“Mooie verse producten en inspirerende recepten; zo toveren wij drie keer per week een makkelijke, gezonde en smakelijke maaltijd op tafel. Met de Gemakskrat!

 
 

Als beste getest door Margriet!

In oktober 2015 testte weekblad Margriet vier maaltijdboxen. Opnieuw kwam de Krat als beste uit de test!

''Een top foodbox. Bijzondere en lekkere recepten en ruim genoeg voor het hele gezin."

"Je kunt op de site alle leveranciers van De Krat zien; die staan niet op de producten zelf vermeld, want die zijn zo veel mogelijk niet ingepakt."

"Wat opviel, is dat er niet wordt beknibbeld op hoeveelheden. En: alles kwam heel koel aan en zag er fris en vers uit."

Al met al een prima testresultaat dat de Krat een keurige 9 opleverde!

 
 

Yolande Reus over de Krat

“Ik hecht aan biologisch eten en een kleine ecologische foodprint; daar past de Krat uitstekend bij: mooie lokale producten en zo veel mogelijk bio. En je kan ook prima nagaan wie de leveranciers voor de Krat zijn: prettig! Zo weet je dat er geen onzin wordt verkocht.”

 
 

Merel Sibbes over de Krat

“We zijn al een jaar laaiend enthousiast. Omdat we nu eindelijk gevarieerd eten, veel minder boodschappen doen en 3 keer per week als in een restaurant eten.”

 
 

Noel Keulen over de Krat

“Ik dacht altijd, zo'n maaltijdbox is voor de luie kok, maar bij de Krat word ik juist uitgedaagd om nieuwe producten te gebruiken, mijn smaakpallet te verbreden (fantastische kruidensuggesties in de recepten) en gezonder én verantwoorder te eten.”
 
 

Floor Verbeek over de Krat

“Super tevreden over De Krat. Ik heb al zoveel super lekkere nieuwe gerechten gemaakt!”

 
 

Als beste getest: Made by Ellen

Foodblog Made by Ellen testte de afgelopen weken zeven landelijke maaltijdboxen. De Krat krijgt lovende kritieken en komt samen met die andere duurzame box als beste uit de bus:

“Als je [..] kijkt naar de prijs, het gevarieerde aanbod met mooie producten, prima recepten en het feit dat er twee maaltijdboxen ook nog duurzaam bezig zijn dan zijn wat ons betreft de Beebox en de Krat de grote winnaars uit dit onderzoek.”

Naast de Krat en Beebox werden ook de boxen van Mathijs Maaltijdbox, Marley Spoon, Streekbox, Hello Fresh en Allerhande getest:

Naar Test

 
 

Judith Janssen over de Krat

"In het explosief gestegen aanbod aan maaltijdboxen springt De Krat er wat mij betreft met kop en schouders boven uit. Prettige club, no nonsense, flexibel, maar bovenal heerlijke producten en recepten met veel smaak (ook als je geen uren de tijd hebt om in de keuken te staan)!"