Uw wijzigingen worden verwerkt

Solidaridad fruitkrat

Solidaridad fruitkrat

De Krat staat voor eerlijke producten, waarvan je weet dat ze met zorg gemaakt zijn. Door mensen die houden van hun vak en trots zijn op de kwaliteit van hun oogst. 

De Krat werkt uitsluitend met Nederlandse boeren, maar in het buitenland zijn de omstandigheden vaak veel moeilijker. Daarom werken we graag mee aan de campagne Fruit for Thought van Solidaridad, waarmee zij boeren in ontwikkelingslanden helpen om zich op een duurzame manier te ontwikkelen. 

Gedurende de maanden november en december bezorgen wij daarom een mooie houten krat met daarin eerlijk seizoensfruit van Nederlandse boeren. Je krijgt er een paar lekkere recepten bij, en de mooie fietskrat mag je houden!

De gehele inhoud van de Krat wordt gesponsord door de Krat in samenwerking met de Zaaister en onze bezorgservice Vers & Fijn.

Door deze krat te bestellen steun je Solidaridad en daarmee dus ook boeren in ontwikkelingslanden. Deze krat wordt wekelijks op vrijdagavond bezorgd.  Let op: er zijn maar een beperkt aantal kratten leverbaar, op = op!

Ga naar de site van Solidaridad om deze mooie fruitkrat te bestellen!