Crispxkrat | voor eerlijker eten

Voor eerlijker eten

Mensen duurzaam, echt lekker én gezond laten eten, daar doen we het voor. Samen leveren we een bijdrage aan een eerlijke voedselketen en een gezonde(re) samenleving.

Crispxkrat | koken makkelijker maken

Maak het makkelijker

Gezonde maaltijden die barsten van de smaak? Met de eenvoudig te bereiden recepten die onze professionals ontwikkelen, krijg je het elke week weer voor elkaar.

Bekijk onze boxen

Crispxkrat 2023 | duurzaam dagelijks eten

In alle opzichten goed

Hier mag je op rekenen: een eerlijke prijs voor de makers waarmee wij werken, geen verspilling dankzij slim inkopen en het schenken aan stichtingen wat overblijft, en herbruik- en recyclebare verpakking.

Allemaal belangrijk

Samen verbeteren we de wereld om ons heen, hap voor hap. Door te kiezen voor Crisp weekbox draag jij ook een lekker steentje bij!

Eerlijk

Wij betalen de boeren en makers waarmee we werken een eerlijke prijs en doen zoveel mogelijk rechtstreeks zaken.

Tegen verspilling

De Crisp weekbox koopt ook buitenbeentjes of een oogst die licht beschadigd is geraakt door hagel, maar verder helemaal goed.

Slim verpakt

Alle verpakkingsmaterialen die we gebruiken zijn gemaakt van hergebruikte of herbruikbare grondstoffen.

Inspiratie

We inspireren je graag met verrassende smaken en vernieuwende bereidingen om elke dag vers koken makkelijker te maken.

In alle opzichten duurzaam

De voedselketen kent veel valkuilen en elke keuze heeft consequenties. Daarom zetten we elke stap bewust, en kun jij met een gerust hart met ons mee-eten.

Seizoen = dichtbij

We koken altijd met verse producten in het lokale seizoen. Zo hoeven onze groenten niet onnodig de wereld over te vliegen.

Respect voor elkaar

We betalen onze telers, boeren en makers een eerlijke prijs, en werken alleen met mensen die respectvol omgaan met mens, dier en milieu.

B-Corp certificatie

Sinds december 2015 zijn we officieel B-Corp gecertificeerd. Daarmee zijn we onderdeel van een internationale beweging van duurzame bedrijven die werken aan een betere wereld.

Om ervoor te zorgen dat jij alleen nog maar de deur open hoeft te doen om de lekkerste producten en maaltijden in huis te hebben, zijn wij elke dag hard aan het werk.

Tessa Venker directeur de Krat

Tessa Venker

Maaltijdboxontwikkeling

Bibia Molenaar

Bibia Molenaar

Administratie

Eline Snoeijer

Eline Snoeijer

Maaltijdboxontwikkeling

Nina Recourt

Nina Recourt

Maaltijdboxontwikkeling

Julia team

Julia Jansen

Maaltijdboxontwikkeling

Inger Boxsem

Inger Boxsem

Maaltijdboxontwikkeling

Wendy Cuperus

Wendy Cuperus

Fulfillment

Menno Cuperus

Menno Cuperus

AGF

Leo Cuperus

Leo Cuperus

AGF

Barbara Cuperus

Barbara Cuperus

Fulfillment

Van makers en telers die we kennen

Wat je eet, moet je kunnen vertrouwen. Daarom vind je in onze shop geen producten van anonieme bedrijven; ons eten komt van mensen die we zelf kennen. Samen met hen gaan we voor de hoogste kwaliteit. We proeven tot we tevreden zijn, en praten over een eerlijke prijs. En dankzij onze korte lijnen (geen tussenpersonen!) betaal je nooit teveel voor je boodschappen.