Skip to main content
Eefje2-3-gescand-en-kleurgecorrigeerd-kopie

Eefje Brugman

6 september 1968 - 6 oktober 2017
Onze lieve, mooie, creatieve en ondernemende Eefje was in 2010 de eerste in Nederland die begon met het thuisbezorgen van eerlijke en mooie producten om lekker mee te koken. Nu, negen jaar later, is Eefjes Krat er nog steeds en still going strong. En zo blijft het. Met elkaar zetten wij alles op alles om wat zij als ware pionier begonnen is, voort te zetten. Haar culinaire en creatieve invloed zal altijd bij ons op kantoor en in de proefkeuken aanwezig zijn. Wij missen haar verschrikkelijk als collega, maar ook en vooral als mens.

Team-klein

Met aandacht

De recepten in onze maaltijdboxen worden met aandacht samengesteld door professionals met liefde voor mooie Nederlandse producten, duurzaamheid en lekker eten. We streven elke week naar maaltijden die barsten van de smaak. De ene keer houden we de bereiding simpel om de pure smaak van perfect geoogste groenten vol tot zijn recht te laten komen, de ander keer is de bereidingswijze juist spannend door originele combinaties of gebruik van verschillende kruiden en specerijen. Je staat soms iets langer in de keuken, maar dat wordt ruimschoots beloond met gezonde, voedzame en gevarieerde maaltijden.

Kantoorteam

IMG_9303-kopieren-min

Bibia Molenaar

Klantenservice, administratie, office management
Kookt thuis uit de Gemakskrat

IMG_9386-kopieren-min

Eline Snoeijer

Marketing en inhoud/inkoop
Kookt thuis uit de Gemaks- en de Vega Gemakskrat

Maaike-klein

Maaike Res

Marketing en klantenservice
Kookt thuis uit de Gemakskrat

IMG 20190805 WA0009

Denise Leenders

Stagiaire Voeding & Gezondheid
Kookt thuis uit de Vega Gemakskrat

Kookteam

Eva4

Eva Posthuma de Boer

Receptontwikkeling en proefkoken
Kookt thuis uit de Weekendkrat Extra

IMG_1704-kopieren-min

Hedwig Zeinstra

Vegetarische receptontwikkeling
Kookt thuis uit de Vega Gemakskrat

Logistieke team

IMG_2171-kopieren-min

Leo Cuperus

Hoofd AGF

IMG_2190-kopieren-min

Wendy Cuperus

Hoofd fulfillment

IMG_2246-kopieren-min

Barbara Cuperus

Fulfillment

IMG_2144-kopieren-min

Menno Cuperus

Fulfillment

Leveranciers

Bij de Krat koken we altijd met de seizoenen mee. Zo hoeven er geen groenten onnodig de wereld over te vliegen. Dat is duurzaam en bovendien het lekkerst, wat gisteren is geoogst ligt morgen op jouw bord. Al onze groenten, vlees, zuivel en eieren komen uit Nederland, van bedrijven die werken met respect voor mens, dier en milieu. We betalen onze telers, boeren en producenten een eerlijke prijs. Producten die niet in Nederland groeien of gemaakt worden (bijv. rijst of gedroogde pasta) zijn fairtrade en/of bio.