Aardappelsalade met Boeren Fenegriek en dille

Vegetarisch

  • Totale tijd 25 minuten
Witlofsalade met geroosterde appel en yacon | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 150 g fenegriek
  • 400 g aardappelen
  • 100 ml creme fraiche
  • bosje(s) dille
icon package

Recept stappen

  1. Kook de aardappelen in 15 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze iets afkoelen.
  2. Doe de crème fraîche in een pan en laat hem al roerend smelten. Roer er de gehakte dille door en breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep de aardappeltjes er door. Laat verder afkoelen tot lauw.
  4. Schep nu voorzichtig de kaas door. De aardappeltjes moet zo lauw zijn dat de kaas niet meer smelt.
  5. Serveer lauwwarm of koud. Je kan de fenegriekkaas ook vervangen door een andere (gekruide) kaas naar keuze.