Aardappelsalade met meiraapjes, mosterd en dille
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
![Tartaar speciaal met champignons, broccoli en rijst | maaltijdbox recepten](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/recipes/De_Krat_20180830-Vegetarisch-Krat-02.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=50&w=960&s=0672f2c771747aa134efd68d936e062d)
Ingrediënten
In de box
- 400 g aardappelen
- 300 gram meiraap
- 4 tl witte wijnazijn
- 4 tl mosterd
- 4 el olijfolie (extra vierge)
- 2 el verse dille
- naar smaak peper en zout
Recept stappen
- Maak eerst de dressing door alle ingrediënten te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
- Kook de aardappelen gaar in water met wat zout in ca. 15 minuten. Giet ze af en laat ze een beetje droog stomen.
- Snijd de warme aardappels in grove stukken en schep er voorzichtig de dressing door.
- Snijd de meiraapjes in dunne plakjes en meng die door de salade.
- Lekker als bijgerecht bij kip of vis, of als lunchgerecht bij een picknick