Aardappelsalade met meiraapjes, mosterd en dille

Vegetarisch

  • Totale tijd 25 minuten
Tartaar speciaal met champignons, broccoli en rijst | maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 400 g aardappelen
  • 300 gram meiraap
  • 4 tl witte wijnazijn
  • 4 tl mosterd
  • 4 el olijfolie (extra vierge)
  • 2 el verse dille
  • naar smaak peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Maak eerst de dressing door alle ingrediënten te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Kook de aardappelen gaar in water met wat zout in ca. 15 minuten. Giet ze af en laat ze een beetje droog stomen.
  3. Snijd de warme aardappels in grove stukken en schep er voorzichtig de dressing door.
  4. Snijd de meiraapjes in dunne plakjes en meng die door de salade.
  5. Lekker als bijgerecht bij kip of vis, of als lunchgerecht bij een picknick